Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Τρίτη γιάφκα στο Αγρίνιο.

Δεν ταυτίζονται τα όπλα με τρομοκρατικές επιθέσεις - Ελεύθεροι αφήνονται προσαχθέντες

Μεγάλη ανατροπή από τα αποτελέσματα των βαλλιστικών,που δείχνουν ότι τα όπλα από τις γιάφκες στην Αθήνα δεν έχουν πάρει μέρος σε τρομοκρατική επίθεση κάτι που ωθεί την αντιτρομοκρατική σε έρευνες για σχέσεις των συλληφθέντων με ποινικούς.
Επιβεβαιώνεται από την αστυνομία η υπάρξη  τρίτης γιάφκας στο Αγρίνιο, όπου βρέθηκε βαρύς οπλισμός καθώς και έντυπο υλικό. Στο Αγρίνιο έχουν γίνει επίσης τρεις με τέσσερις προσαγωγές μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι και πάιλι Κύπριοι, όπως δηλαδή και στη γιάφκα στον Πειραιά.
Εντός της ημέρας θα γίνουν ανακοινώσεις πιθανόν ακόμη και από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Λ. Οικονόμου. 
ΠΗΓΗ   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ