Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

"ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΞΙΩΝ... ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΑ" ! (την Τρίτη 06-12-2010)

Εντάξει Βασίλη δεν θα πάς να διδάξεις στο Λύκειο θα... σε κάνει διευθυντή του Δήμου ο Παύλος (και έμπειρος είσαι και πίστη έχεις.. στο θεσμό και γνωριμίες κ.α.), και ας φωνάζει η Αννούλα επί της παιδείας το ανάγνωσμα!!! 
Τις καλές υπηρεσίες ο κ. Παύλος και οι συν αυτώ δεν τις ξεχνούν!!! Να είναι καλά οι άνθρωποι. Αυτοί οι Πασόκοι είναι αχάριστοι ρε παιδί μου. Να μην ψηφίσουν κοτζάμ επιδέξιο; Ξεχνάς όμως Βασιλάκη ότι και αυτοί δεν είναι αδέξιοι σ’ αυτά!  
Ο δάσκαλος είχε σχέδιο εδώ και χρόνια για τη θέση του τοπάρχη απλά το ΠΑΣΟΚ τον διευκόλυνε υπηρεσιακά και το αποτέλεσμα γνωστό. Τι έκανε όμως και αυτός ο Μακαρίτης ο Πατέρας του Σταμάτη…
Λένε οι ντόπιοι.. να φυλάγεσθε απο νεόπλουτους και γενίτσαρους…

Αφού είχες αυτή τη στρατηγική τον μεγάλο δήμο Αγρινίου αυτό το θεόρατο (η πίστη πάντα ωφελεί) διοικητήριο που μοστράρει μέσα στον δημόσιο δρόμο γιατί το έφτιαξες; Θα μου πείτε ο "Καποδίστριας" και άλλα τινά.... δομικά υλικά. Αφού δηλαδή είχατε λεφτά τα κάνατε τσιμέντα...
Για Δήμο Παραβόλας, για βόρειους και νότιους Τριχώνιους ποιος τα έλεγε αυτά κ. δήμαρχε της θεάρεστης και τελευταίας (επι)δέξιας αυτόδιοικητικής «προσφοράς» σας στον τόπο; 
«Λόγια της πλώρης!!!» στο σύντροφο Παύλο…

Στην προσφώνηση του ο Δήμαρχος Παραβόλας κ. Βασίλειος Καπέρδας συνεχάρη τον κ. Μοσχολιό για την εκλογή του και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια και τον αγώνα που δόθηκε και από το Δήμο Παραβόλας για τη δημιουργία του μεγάλου και ισχυρού Δήμου Αγρινίου.
     «Αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δήμο Παραβόλας να παραβρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, που τυγχάνει να είναι το τελευταίο, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος  κ. Μοσχολιός.
     Θέλω να θυμίσω σε όλους τον κοινό αγώνα που δώσαμε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, για τη δημιουργία του μεγάλου Δήμου Αγρινίου.
     Είμαστε βέβαιοι ότι στη νέα εποχή της Αυτοδιοίκησης θα τα καταφέρετε τόσο στα αναπτυξιακά ζητήματα όσο και στα θέματα καθημερινότητας που απασχολούν την περιοχή μας.
     Άλλωστε, αυτό φανερώνει η πορεία σας στα κοινά αλλά και το δημοτικό έργο την τετραετία που πέρασε στο Δήμο Αγρινίου. Σας εμπιστευόμαστε όπως σας εμπιστεύτηκε και η πλειοψηφία των Δημοτών στις πρόσφατες εκλογές».
Από το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αγρινίου

1 σχόλιο :

  1. ποιος ειπε οτι ηταν το τελευταιο Δ Σ εκεινο της 21 δεκεμ. 2010 να δειτε τι ηταν 551.316,91 ευρω ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ