Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Παναιτωλικός-Εθνικός 1-2

Ήττα σοκ για τον Παναιτωλικό από τον Εθνικό 1-2

"Αυτοκτονισμό Ιδεασμό" παρουσίασε ο Παναιτωλικός με τη σημερινή το εμφάνιση και με αντίπαλο τον Εθνικό. Μετά από έξι σερί νίκες δεν μπόρεσε να το συνεχίσει και να παραμείνει στην κορυφή της Football League, αφού ο ΠΑΣ νίκησε με 1-0 τη Δόξα Δράμας και ξανανέβηκε στην πρώτη θέση. Δεν κατάφερε να νικήσει έναν Εθνικό που ήταν στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς και πολύ κακή πορεία μέχρι τώρα , αν εξαιρέσει κανείς τη νίκη του επί του ΟΦΗ. 
Ο Εθνικός λοιπόν συνέχισε την καλή παράδοση που έχει στο Αγρίνιο και έφυγε νικητής με 1-2, καθώς ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιβάλλει τον ρυθμό του και να κάνει τις ευκαιρίες που θα του έδιναν τη νίκη.  
Το τελικό αποτέλεσμα έφερε την απογοήτευση στο κόσμο του Παναιτωλικού που γέμισε για μια ακόμα φορά το γήπεδο του Αγρινίου.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να  πιάσει τα γνωστά στάνταρ στην απόδοσή του και οπότε έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Εθνικό. Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις για τον Παναιτωλικό κυρίως με στημένες φάσεις του Μπουμάλ, αλλά και δυο πολύ καλές ευκαιρίες από πλευράς Εθνικού. Κάπως έτσι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο με τον κόσμο του Παναιτωλικού να περιμένει κάτι καλύτερο στο 2ο ημίχρονο.
Το 2ο ημίχρονο άρχισε με μια αλλαγή, τον Καραμαλίκη να παίρνει τη θέση του Αναστασιάδη, και το σύστημα να γυρίζει σε 4-4-2 με δεξί μπακ τον Ρότσα, στοπερ τον Παλαιολόγο, δεξι χαφ τον Παππά και μπροστά Γκούρμα και Καραμαλίκη. Όμως παρόλα αυτά ο Εθνικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα και άνοιξε το σκορ στο 56’ με τον Βασιλόγιαννη να παίρνει την μπάλα από το Ρότσα και να εκτελεί τον Τζενάμο και να κάνει το 0-1. 
Μετά την είσοδο του Μπαϊκαρά ο Παναιτωλικός ανέβηκε αισθητά και άρχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία και να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες με τον Γκούρμα τον Καραμλίκη και τον Μπαϊκαρά. 
Στο τελευταίο 5λεπτο το παιχνίδι έγινε ροντέο με τον Γκούρμα να ισοφαρίζει σε ένα 1-1 και με τη σέντρα να ο Χανιώτης να κάνει το 1-2 και να ξαναδίνει το προβάδισμα στον Εθνικό.

 Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μπουμάλ, Γκούρμα, Γκούνκελ, Παππάς, Μουμίν.
Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Συμεωνίδης, Σύρος, Παστός, Ψιάνος, Παγώνης, Γκράϊμς, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα, Περέιρα, Βασιλόγιαννης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέγκος (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρούμπης (Εύβοιας), Απτόσογλου (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ