Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

“Σκοτώσατε το μέλλον μας”

Ένας ισχυρός συμβολισμός για το που οδηγεί την Ευρώπη ο καπιταλισμός του 21ου αιώνα…
Την Πέμπτη 23/12 ένας τεχνικός της ρουμανικής κρατικής τηλεόρασης σε μια ύστατη πράξη διαμαρτυρίας έπεσε από εξώστη του κοινοβουλίου της χώρας την ώρα που ο πρωθυπουργός άρχιζε να μιλάει από το βήμα. Ο τεχνικός είναι πατέρας παιδιού με ειδικές ανάγκες, του οποίου το επίδομα είχε κόψει η ρουμανική κυβέρνηση. Παρά την άκρως επικίνδυνη πτώση του ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του. 
Ο Adrian Sobaru έπεσε πάνω στα έδρανα φωνάζοντας, στον πρωθυπουργό Emil Boc, “Στέρησες το μέλλον τον παιδιών μας”, ενώ φόραγε μπλουζάκι που έγραφε “Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε“. Τραυματίας μεταφερόμενος στο νοσοκομείο φώναζε “ελευθερία και δικαιοσύνη”. Ο Sobaru μπόρεσε να βρεθεί μέσα στο κοινοβούλιο λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Η προγραμματισμένη ψηφοφορία αναβλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ