Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ 2021 - 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνουμε το νέο Δ.Σ. του Ομίλου μας, και την συγκρότηση του, με την κατανομή των αξιωμάτων, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα (παμψηφεί) κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. σήμερα Τετάρτη 4-8-2021 και όπως προβλέπεται από το άρθρο 9ον του καταστατικού.

Α] ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                ΚΟΡΔΑΤΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:       ΤΣΟΥΚΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:    ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΤΟΥ  ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ:                       ΛΙΑΠΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΜΕΛΗ:

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΣΤΑΜΟΎΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ

ΓΙΩΤΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Β] Ειδικότερα καθήκοντα εντεταλμένων μελών Δ.Σ.:

·         Εκπρόσωπος στις Αθλητικές Αρχές, ΕΠΣ, ΕΠΟ, ΣΕΓΑΣ, ΕΣΚΑΒΔΕ κλπ ο Πρόεδρος ή ο νόμιμος εκπρόσωπος, σε κάθε περίπτωση, όπως ορίζεται στο άρθρο 9ον σε συνδυασμό με τα άρθρα 18ον & 33ον του καταστατικού.

·         Γενικός Αρχηγός ορίζεται ο Ειδικός Γραμματέας Ξηροκώστας Ευάγγελος του Κων/νου

·         Έφορος Γηπέδου ο Κόκκαλης Δημήτριος του Παναγιώτη

·         Έφορος Υλικού, ο Ζησιμόπουλος Αριστείδης του Ιωάννη

·         Υπεύθυνος επικοινωνίας – εκδηλώσεων, ο Σταμούλης Αθανάσιος του Φωτίου

·         Σύνδεσμος με τον Δήμο Αγρινίου – Περιφέρεια Γιώτης Αθανάσιος του Χρήστου

 

Γ]  Συλλογική Τεχνική Διεύθυνση

Συγκροτούμε συλλογική τεχνική διεύθυνση στο ποδοσφαιρικό τμήμα αποτελούμενη θεσμικά  από: 1) εκπρόσωπο του Δ.Σ., 2) τον Γεν. Αρχηγό, 3) Προπονητές, 4) υπεύθυνο Ακαδημιών, 5) Εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών

Δ] Αποφασίστηκε η συμμετοχή της «ΔΟΞΑΣ» στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Β’ ΕΠΣ Αιτωλ/νίας - αγωνιστικής περιόδου 2021-2022

 

Υ.Γ.: 1. Στο άμεσο διάστημα θα αποφασιστεί «ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου»

Υ.Γ 2. Επίκειται η παραλαβή – παράδοση του υλικού και των περιουσιακών στοιχείων και στη συνέχεια συνάντηση γνωριμίας με του ποδοσφαιριστές του σωματείου μας.

Υ.Γ 3. Συνάντηση φορέων και παλαιών παραγόντων για την οργάνωση εκ νέου του σωματείου σε δημοκρατικό συλλογικό πρότυπο, υπηρετώντας το αίτημα της Γεν. Συνέλευσης και των  κατοίκων για «αθλητισμό για όλους, χωρίς διακρίσεις».

Υ.Γ. 4. Σχετικά με την ονομασία της ομάδας: Παρακαλούμε τα ΜΜΕ ενημέρωσης και κάθε αθλητική και αρμόδια κρατική - δημόσια αρχή, όπως κάνουν χρήση τον ορθό και νόμιμο τίτλου της ομάδας, και όχι σε συντομογραφία αρχικών, που δεν προκύπτουν από το άρθρο 1ον του Καταστατικού

 Κάθε άλλη διατύπωση δημιουργεί σύγχυση περί το ονόματος της «ΔΟΞΑΣ» και δεν απηχεί της βούλησης των δύο συγχωνευθέντων σωματείων στην με αριθ. 88 / 28.11.2000 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αγρινίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ