Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Την Κυριακή ξεκινά η προετοιμασία της Δόξας Καινούργιου για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ-ΝΙΑΣ

           «ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η νέα Διοίκησης του Ομίλου, στα πλαίσια των αποφάσεων της (πράξη 2η/23-8-2021) Προσκαλεί όλους τους εν ενεργεία (με δελτίο) Ποδοσφαιριστές της «ΔΟΞΑΣ» και όσους νέους επιθυμούν να πλαισιώσουν το ανδρικό τμήμα για το
πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, που συμμετέχουμε, να προσέλθουν την... Κυριακή το απόγευμα και ώρα 18:00μμ στο Γήπεδο Καινούργιου, για την πρώτη γνωριμία και ενημέρωση για την προετοιμασία της Ομάδας,  εν όψει της αγωνιστικής Περιόδου 2021-2022.

2.    Για την Ακαδημία ποδοσφαίρου (παιδικό τμήμα), που θα λειτουργήσουμε ως ΔΟΞΑ και με την συνεργασία ΠΑΕ (είμαστε σε συζητήσεις) στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, θα υπάρξει ανακοίνωση - πρόσκλησή μας, άμεσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, για τις διαδικασίες και προϋποθέσεις που θα τηρηθούν.

3.    Το αγωνιστικό τμήμα βετεράνων αθλητών-ποδοσφαιριστών είναι στόχος μας, θα το οργανώσουμε σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους, που τίμησαν τη φανέλα του Ομίλου μας.

4.    Για την καλλίτερη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας, θα υπάρξει συλλογική τεχνική επιτροπή, στα πλαίσια των αποφάσεων του Δ.Σ.

Υ.Γ.: Διεκδικούμε: Πολιτισμό – Αθλητισμό - Παιδεία & Υγεία δωρεάν για όλους με την φροντίδα της Πολιτείας



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ