Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΕΣΑ: ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο ΕΡΜΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1911
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8-ΑΓΡΙΝΙΟ Τ.Κ. 30132
ΤΗΛ.- FAX: 2641057390
E-mail: empsilo@otenet.gr
ΑΓΡΙΝΙΟ:2-11-2020 - ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:17704                      
Αγαπητοί Συνάδελφοι - Συναδέφισσες 
Το ΔΣ του ΕΣΑ μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την Πολιτεία και την εφαρμογή τους από σήμερα για τον μήνα Νοέμβριο με σκοπό την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία θέλει να τονίσει ότι: 
Από τις αρχές Μαΐου που έγινε η επανεκκίνηση του Λιανικού Εμπορίου η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων εφαρμόζουν με υπεύθυνο τρόπο τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα καθώς και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για την προστασία των εργαζομένων, των καταναλωτών αλλά και των ίδιων των συναδέλφων. 
Την υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά των συναδέλφων μας στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης δοκιμασίας που περνάει το σύνολο της κοινωνίας μας, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου οφείλει και να την αναγνωρίσει και να την επιβραβεύσει . 
Με την στάση αυτή έχουμε και εμείς συμβάλλει μέχρι σήμερα στο να κρατηθεί σε καλύτερο επίπεδο με βάση τα υγειονομικά κριτήρια η Πόλη και ο νομός μας . 
Θέλει όμως να τονίσει επίσης ότι πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο, δείχνοντας υπευθυνότητα και στη δεύτερη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, τηρώντας με αυστηρό τρόπο τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και αυτό να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους. 
Ο Εμπορικός κόσμος σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης με μεγάλη υπευθυνότητα έχει κάνει και θα εξακολουθεί να κάνει το χρέος του προς το κοινωνικό σύνολο, αλλά η Πολιτεία εξακολουθεί να μην λαμβάνει γενναία μέτρα στήριξης που είναι απαραίτητα και αναγκαία για την επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων και την διατήρηση των θέσεων εργασίας σε αυτές. 
Το ΔΣ του ΕΣΑ δηλώνει ότι θα εξακολουθεί να διεκδικεί και να απαιτεί από την Πολιτεία να λάβει μέτρα στήριξης και κυρίως να δώσει άμεση ρευστότητα η οποία ακόμη και σήμερα δεν έχει φθάσει. 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ