Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Βαρεμένος: Να μην μείνει η Βόνιτσα χωρίς τραπεζικά υποκαταστήματα

Γιώργος Βαρεμένος 
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ 
Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας    10 Νοεμβρίου 2020 
Να μην μείνει η Βόνιτσα χωρίς τραπεζικά υποκαταστήματα 
Την πάση θυσία αποτροπή του ενδεχομένου να μείνει η Βόνιτσα χωρίς καμμιά Τράπεζα, ζήτησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Βαρεμένος από.... τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς μετά την εκδήλωση της πρόθεσής της για αποχώρηση, ανάλογο σχέδιο υπάρχει και για το υποκατάστημα της Εθνικής. Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της Πειραιώς αναγνωρίζουν ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα για την περιοχή και θεωρούν ότι σε περίπτωση αποχώρησης της Εθνικής, η Πειραιώς, που έχει ιδιόκτητο οίκημα στην Βόνιτσα, μπορεί να εξακολουθήσει να λειτουργεί κάτω από έκτακτες συνθήκες και για μερικές ημέρες της εβδομάδας. 
Σε κάθε περίπτωση, είναι απολύτως αναγκαία η ύπαρξη τραπεζικών υποκαταστημάτων στη Βόνιτσα, η οποία είναι το κέντρο μιάς περιοχής που αναζητάει εναγωνίως οικονομικές διεξόδους σε μία δύσκολη και περίπλοκη συγκυρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ