Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ 2020

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ
2ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΑΓΡΙΝΙΟ - 30100
ΤΗΛ.: 2641053595 • FAX: 2641044485
Ιστοσελίδα: http://gym-mous-agrin.ait.sch.gr
E-mail: mail@gym-mous-agrin.ait.sch.gr
ΑΓΡΙΝΙΟ, 28/8/2020
Συγχαρητήρια επιστολή της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για τους επιτυχόντες υποψηφίους μαθητές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων  η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην καθεμία και στον.....
καθένα ξεχωριστά για την εισαγωγή των υποψήφιων μαθητών/τριών  στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου της απελθούσης σχολικής χρονιάς με τις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού  έφτασε στο τέλος της. Όμως οι- με πρόγραμμα-  προσπάθειες των παιδιών μας είχαν ένα αίσιο τέλος γεγονός που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας πορείας που θα τα οδηγήσει στην  επαγγελματική καταξίωση, αλλά και σε νέες εμπειρίες και γνώσεις.
Παρακαλούμε τους επιτυχόντες μαθητές να  μην θεωρήσουν ότι η επιτυχία τους αυτή είναι το παν και τους διασφαλίζει τα πάντα  στην συνέχεια. Τώρα έχουν μπροστά τους έναν  νέον αγώνα: να κάνουν  σε όποια σχολή βρέθηκαν  σπουδές με ενδιαφέρον και επίπονη μελέτη. Προς το παρόν  οι μαθητές  που ετοιμάζουν  τις βαλίτσες τους για να εγγραφούν σε λίγες ημέρες στη σχολή τους,  ας χαρούν  την επιτυχία τους,  ας ζήσουν  το όνειρό τους και ας περάσουν ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες φοιτητικά χρόνια.
Όσες και όσοι δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν με θέληση και επιμονή. Άλλωστε μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολλή δουλειά, μπορεί να γίνει το εφαλτήριο μιας μεγαλύτερης επιτυχίας.
Τα καλά  αποτελέσματα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου  απέδειξαν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Υπερήφανοι πρέπει να είναι και οι γονείς των μαθητών μας, οι οποίοι στήριξαν τον αγώνα τους.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
&
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ