Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Οι ελιές αδιάθετες, οι παραγωγοί σε απόγνωση και η Κυβέρνηση ανίκανη να δώσει λύση

Δήλωση του Σταύρου Καραγκούνη στέλεχος του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με τα προβλήματα των ελαιοπαραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας.
Ακολουθεί η δήλωση: 

   «Οι ελαιοπαραγωγοί της Αιτωλοακαρνανίας βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση καθώς οι βρώσιμες ελιές είναι αδιάθετες και η Κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται ανίκανη στο να αντιμετωπίσει το μείζον πρόβλημα που αφορά χιλιάδες νοικοκυριά του τόπου μας.
   Η επιτραπέζια ελιά είναι πλούτος για την Αιτωλοακαρνανία. Συμβάλλει στην οικονομία του τόπου μας. Η περιοχή μας παράγει σχεδόν το 50% της εγχώριας ελληνικής παραγωγής. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη σπουδαιότητα ενός παραγωγικού κλάδου για την περιοχή μας.
   Με την τιμή να κυμαίνεται από 80 έως 90 λεπτά και σχεδόν στο σύνολό της η παραγωγή να βρίσκεται στους κάδους, μιλάμε για μια καταστροφική χρονιά.
   Είναι εξοργιστικό η ΝΔ να στέκεται αδιάφορη και ανίκανη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Οφείλει να δώσει άμεση λύση και να ενισχύσει οικονομικά τους παραγωγούς μας έμπρακτα.
   Ο πρωτογενής τομέας είναι πυλώνας ανάπτυξης για την Αιτωλοακαρνανία και η ΝΔ οφείλει να κάνει τα αυτονόητα προς την ενίσχυση και όχι την απαξίωση των ελαιοπαραγωγών». 
  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ