Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην Αμφιλοχία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη  8 Ιουλίου 2020
Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην Αμφιλοχία
Άλλαξε όψη η είσοδος της Αμφιλοχίας καθώς αποκαταστάθηκε πλήρως ο....
ασφαλτοτάπητας που παρουσίαζε σημαντικές φθορές. Επρόκειτο για μια παρέμβαση άμεσης προτεραιότητας της Περιφερειακής Αρχής προκειμένου να διασφαλιστεί η βελτίωση της διέλευσης οχημάτων και η αύξηση της οδικής ασφάλειας.

«Ένα έργο τελειώνει μόνο όταν ο πολίτης και ο επισκέπτης, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Καθημερινά εργαζόμαστε για να βλέπουν  οι πολίτες αποτελέσματα και όχι μόνο λόγια. Αυτό έγινε στην Αμφιλοχία και αυτό γίνεται σε κάθε περιοχή της Δυτικής Ελλάδας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος και επέβλεψε την ολοκλήρωση των εργασιών, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά.
Σημειώνεται πως οι παρεμβάσεις, μικρότερης ή μεγαλύτερης έκτασης, στις οδικές υποδομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνεχίζονται με διαρκώς αυξανόμενους ρυθμούς, καθώς στόχος είναι η αναβάθμιση και η εναρμόνισή τους στα εθνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα άνεσης και ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ