Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

To Ψηφοδέλτιο της συμμαχίας ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ στην Αιτωλοακαρνανία

Ανακοίνωση του Ψηφοδελτίου της συμμαχίας του ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ για τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 
Το ΕΠΑΜ Αγρινίου ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο της συμμαχίας ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ που θα πάρει μέρος στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019¨ 

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
1. ΒΑΣΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη                         
2. ΚΑΡΑΚΟΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηλία          
3. ΜΥΛΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα                                   
4. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου            
5. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Χρήστου                  
6. ΦΛΩΤΣΙΟΥ ΑΝΝΑ του Τηλεμάχου                        
7. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Βλασίου
Οι υποψήφιοι του ΕΠΑΜ είναι οι: Βάσσης Βασίλειος, Καρακοβούνης Δημήτριος και Φλώτσιου Άννα.
Με τη συμμαχία αυτή μπαίνουν οι βάσεις για το σχηματισμό του νέου ΕΑΜ που έχει ανάγκη όσο τίποτε άλλο η πατρίδα μας και ο λαός μας σήμερα. Η σύγχρονη ΚΑΤΟΧΗ που έχει επιβληθεί από τους Ευρωπαίους (Γερμανούς) στην πατρίδα μας δεν είναι ίδια με την προηγούμενη κατοχή που έζησε ο λαός μας πριν 78 χρόνια. Τότε έβλεπε μπροστά του τον εχθρό, με το κάγκελο στο μανίκι και ήξερε τι πρέπει να κάνει. Σήμερα η ΚΑΤΟΧΗ δεν είναι με όπλα, αλλά με καλλίγραμμες Γυναίκες και λεπτεπίλεπτους τύπους με γραβάτες και LAPTOP. Τα αποτελέσματα όμως είναι ίδια και χειρότερα για το λαό μας. Η γενοκτονία που έχουν θέσει σε εφαρμογή με τους συνεργάτες τους, το σύνολο του πολιτικού συστήματος δηλαδή, δεν υπήρχε στην προηγούμενη κατοχή. Τα νούμερα είναι εκκωφαντικά. Από 28 Οκτωβρίου 1940 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 1945 η μείωση του Ελληνικού πληθυσμού ήταν 85.000. Οι απώλειες όμως ήταν πάνω από 600.000. Σήμερα χωρίς να υπολογίζουμε τους νέους που έφυγαν για εξωτερικό υπάρχει μείωση πληθυσμού κατά 250.000 από διαφορά γεννήσεων και θανάτων χωρίς πόλεμο. Αν βάλουμε και αυτούς που έφυγαν φτάνουν τις 700.000. Εάν υπολογίσουμε και την κατάρρευση των γεννήσεων τότε μιλάμε για Εθνική Καταστροφή.
            Έτσι λοιπόν έχουμε πατριωτικό καθήκον να διώξουμε ξανά τους κατακτητές και τους συνεργάτες τους από τη πατρίδα μας, ψηφίζοντας στις 7 Ιουλίου τη συμμαχία που μόνο αυτή αναφέρει το πραγματικό πρόβλημα της πατρίδας μας. Την ΚΑΤΟΧΗ.

Αγρίνιο 22 Ιουνίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ