Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Γρονθοκόπησε άγρια γυναικολόγο στα εξωτερικά του Νοσοκομείου Αγρινίου!

"Γροθιά στο σύστημα Υγείας". Κοινωνία ζούγκλα! Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αγρινίου, με θύμα Ιατρό (γυναικολόγο).
Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, πολίτης, που συνόδευε την... έγκυο γυναίκα του επιτέθηκε και γρονθοκόπησε άγρια τον γιατρό, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο και κυρίως, στο μάτι.
Αιμόφυρτος ο γιατρός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες των συναδέλφων του. O δράστης φέρεται να είναι άτομο που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν στην Αστυνομία. Σε βάρος του έχει γίνει επώνυμη καταγγελία και αναζητείται.
Το νέο περιστατικό, έχει προκαλέσει αναστάτωση στο νοσοκομείο, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό Ίδρυμα του νομού, δέχονται επίθεση.
Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε για το επεισόδιο η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου:


 ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.  
ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ- Ν.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Την 25-6-2019 στα εξωτερικά Ιατρεία της Νοσοκομειακής Μονάδας Αγρινίου δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο Χειροδικίας εναντίον Ιατρού από επισκέπτη συνοδό εγκύου ο οποίος επιτέθηκε, χειροδίκησε και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον Ιατρό.
Ως Δ.Σ. του Νοσοκομείου, εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον Ιατρό, και δεσμευόμαστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του.
Επιπλέων θέλουμε να τονίσουμε και να καταγγείλουμε τα φαινόμενα βίας εναντίον του Ιατρικού προσωπικού των Δημοσίων νοσοκομείων αλλά και όλων των εργαζομένων σε αυτό που έχουν κατά καιρούς υποστεί βία εναντίον τους.
Το Ιατρικό προσωπικό εργάζεται κάτω από συνεχή πίεση και άγχος και υπό αντίξοες συνθήκες πολλές φορές, προσπαθώντας να προστατέψει και να αποκαταστήσει την υγεία των ασθενών.
Αυτό πρέπει να αναγνωριστεί από το σύνολο των πολιτών που εξυπηρετούνται από τα Δημόσια Νοσοκομεία και να αντιμετωπίζουν τους Ιατρούς με το ανάλογο ήθος, και σεβασμό.
Ζητούμε από την πολιτεία, την συνεχή επαγρύπνηση και μέτρα ολοήμερης Προστασίας που θα αποτρέπουν φαινόμενα βίαιων συμπεριφορών, πέρα από την δίκη μας προσφυγή στην δικαιοσύνη για την τιμωρία, των ενόχων.
 ΤΟ 
ΔΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ