Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Ημερολόγιο 2019… ενθύμιο από εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Καινουρίου στην Αμφιλοχία το 1963!

Ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο… ενθύμιο κυκλοφόρησε για το 2019, στο οποίο αποτυπώνεται φωτογραφία από την εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Καινουρίου στην Αμφιλοχία, το σχολικό έτος 1963-64, σύμφωνα με... μαρτυρίες ανθρώπων της εκπαίδευσης της εποχής.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του dem-press.blogspot.com, η κ. Φωτεινή, Διευθύντρια του σχολείου, μαζί με την αδερφή της, ήταν οι εκπαιδευτικοί που συνόδευσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.
Μάλιστα γίνεται προσπάθεια από το blog να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα της φωτογραφίας. Όσοι αναγνωρίσουν πρόσωπα μαθητών και μαθητριών καλούνται να επικοινωνήσουν στο e-mail: demcaffe1912@gmail.com ή με SMS στα κινητά τηλέφωνα 697 798 26 73 (What’s Up) και στο 690 940 58 78 (Wind).


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ