Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Συμπόρευση ευρύτερων δυνάμεων με Παυσανία Παπαγεωργίου

Σε συνέχεια των συνεδριάσεων των Οργανώσεων Μελών σε Αιτωλικό και Οινιάδες, χθες Κυριακή 27 Ιανουαρίου συνήλθε και η Οργάνωση Μεσολογγίου και αποφάσισε και αυτή τα εξής: 
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να μην κατέλθει με αυτόνομο ψηφοδέλτιο - μετά και την απόσυρση της διαθεσιμότητας του επικεφαλής του σχήματος ‘’Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ‘’ Πάνου Παπαδόπουλου - αλλά να ανταποκριθεί στο ενωτικό κάλεσμα του Παυσανία Παπαγεωργίου για συμπόρευση ευρύτερων δυνάμεων. 
Με τον τρόπο αυτό συμβάλει στην ανάγκη για μια νέα Δημοτική αρχή που να εκφράζει όλους τους δημότες και στηρίζει έμπρακτα έναν ειλικρινή, ενωτικό αγώνα για το καλό του τόπου. 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ