Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Αθωωτική η απόφαση για τα επεισόδια σε διαμαρτυρία στον Μ. Σαλαμά για το σχέδιο «Αθηνά» στο Μεσολόγγι

Aθώοι κρίθηκαν από το Δικαστήριο οι περίπου 30 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο «Θεοξένια» τον Μάρτιο του 2013 κατά τη διαμαρτυρία για το ΤΕΙ Μεσολογγίου και το σχέδιο «Αθηνά».
Να υπενθυμίσουμε ότι την ημέρα της διαμαρτυρίας στην αίθουσα του..... ξενοδοχείου είχε συνάντηση με πολιτικούς του φίλους ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ., Μάριος Σαλμάς, στον οποίο αντιπροσωπεία θέλησε να παραδώσει ψήφισμα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Έτσι υπήρξε μια ένταση και η αστυνομία θέλοντας να απωθήσει όλους εκείνους που διαμαρτύρονταν έριξε χημικά και ακολούθησε συμπλοκή και ο κ. Σαλμάς φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου.
Oι τότε δήμαρχοι Μεσολογγίου και Ναυπακτίας, Π. Κατσούλης και Γ. Μπουλές και αρκετοί εκπρόσωποι φορέων και απλοί διαδηλωτές βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως υπεύθυνοι για την πρόκληση επεισοδίων και την ρίψη αντικειμένων.
Μετά από κάποιες αναβολές έγινε σήμερα η δίκη όπου μάρτυρας ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου καθώς και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο.
Επειδή όμως δεν υπήρξαν μαρτυρίες για την εμπλοκή των συγκεκριμένων κατηγορουμένων, η Έδρα τους έκρινε αθώους. Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του Δικαστηρίου, αρκετοί από εκείνους που παραβρίσκονταν στην αίθουσα, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ