Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Σαλόνιτης Παναγιώτης τοπικός σύμβουλος Αιτωλικού: "Κάντε κάτι έστω και τώρα ΨΕΚΑΣΤΕ για τα κουνούπια, πριν να είναι αργά"

Αφόρητη χαρακτηρίζει την κατάσταση με τα κουνούπια στο Αιτωλικό ο Τοπικός Σύμβουλος Παναγιώτης Σαλόνιτης, ο οποίος διαμαρτύρεται για την εγκατάλειψη του "νησιού"  και ζητά από τους υπευθύνους να γίνει ο απαραίτητος ψεκασμός καθώς, όπως τονίζει, η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για την υγεία όλων.
Αναλυτικά αναφέρει ο κ. Σαλονίτης:
Στα τόσα μεγάλα και άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια όσοι ζούμε στο Αιτωλικό, φέτος ένα πρόβλημα έχει γιγαντωθεί, η Βενετία της δημοκρατίας κατά τον δήμαρχο μας.. έχει μετατραπεί σε δημοκρατία των κουνουπιών. Κάθε δειλινό η κατάσταση γίνεται αφόρητη και άκρως επικίνδυνη για την υγεία όλων μας. 
Κυριολεκτικά δεν μπορούμε να περπατήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Η προβληματική αγορά μας έχει γονατίσει και κανενός ανεύθυνου ή υπεύθυνου δημοτικού παράγοντα δεν ιδρώνει το αυτί. Επειδή το καλοκαίρι έχει ακόμη δρόμο..κάνω έκκληση..κάντε κάτι έστω και τώρα ΨΕΚΑΣΤΕ..πριν να είναι αργά. κάντε αυτό το μικρό και αναγκαίο και αφήστε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ..χορτάσαμε.. 
 Σαλόνιτης Παναγιώτης τοπικός σύμβουλος σε Αιτωλικου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ