Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6.749 μόνιμων και συμβασιούχων μέσω 16 προκηρύξεων (λίστα)

Με 2.824 μόνιμους και 3.925 συμβασιούχους θα στελεχωθούν φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου με προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ.
Συγκεκριμένα η Ανεξάρτητη Αρχή, μέσω 16 προκηρύξεων θα εγκρίνει την πρόσληψη συνολικά 6.749 μόνιμων και συμβασιούχων υπαλλήλων, οι.... οποίοι διοριστούν το επόμενο διάστημα.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συγκεκριμένων προκηρύξεων αναμένεται να εκδοθεί εντός του Φθινοπώρου – κάποιες ήδη ξεκίνησαν να τρέχουν – και οι προσλήψεις αφορούν δήμους, υπουργεία, ανεξάρτητες αρχές, παιδικοί σταθμοί, νοσοκομεία και άλλους φορείς.
Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν μέσω των παρακάτω προκηρύξεων είναι: διοικητικοί, λογιστές, γιατροί, νοσηλευτές, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, φύλακες, υδρονομείς, βρεφονηπιοκόμοι, καλλιτεχνικό προσωπικό, μάγειρες, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, εργάτες, καθαριστές κ.α.
Αναλυτικά οι προκηρύξεις:
1) 137 μόνιμες θέσεις σε φορείς του Δημοσίου
Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία από το ΑΣΕΠ της νέα προκήρυξης που αφορά στην πρόσληψη 137 μονίμων υπαλλήλων σε επτά φορείς του Δημοσίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΑΣΕΠ θα δημοσιοποιήσει τον διαγωνισμό την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Οι θέσεις αφορούν προσλήψεις σε επτά φορείς του Δημοσίου:
ΟΤΑ Α’ Βαθμού (δήμοι)
ΟΤΑ Β’ Βαθμού (περιφέρεις)
Εταιρεία Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης
Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχέσευων
Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Επιμελητήριο Λακωνίας
Ιερά Μονή Τριφυλίας-Ολυμπίας
Οι θέσεις αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
2) 757 μόνιμες θέσεις σε ΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΑ
Συνεχίζονται οι διαδικασίες για την επόμενη μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά προσλήψεις 757 μόνιμων υπαλλήλων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων και ειδικότερα στους τομείς της Καθαριότητας και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Υδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).
Η εν λόγω προκήρυξη,  εκτιμάται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να δημοσιοποιηθεί το Σεπτέμβριο. 
Την τελική λίστα των φορέων που θα λάβουν μέρος στην συνέχεια της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 757 προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων, Νομικών Προσώπων ΟΤΑ και ΔΕΥΑ δημοσίευσε κατ’ αποκλειστικότητα η aftodioikisi.gr.
Πρόκειται 28 δήμους, 13 ΔΕΥΑ και δύο Συνδέσμους Διαχείρισης αποβλήτων. Οι περισσότερες προσλήψεις θα γίνουν στην ΔΕΥΑ Ρόδου (100) και ακολουθούν:
-Δήμος Κηφισιάς: 93
-Δήμος Δέλτα: 72
-ΔΕΥΑ Λάρισας: 56
-Δήμος Πειραιά: 49
-Δήμος Βριλησσίων: 48
Η λίστα και οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: - Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ