Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Nέο Στοιχείο για τον Θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη- Βρέθηκε Αυτοσχέδιο Φιτίλι στο Αυτοκίνητό της!

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Σήμερα έγινε αυτοψία στο αυτοκίνητο όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη.
Η οικογένεια όρισε πραγματογνώμονα, τον Αναστάσιο Δέδε, ο οποίος μαζί με...τον δικηγόρο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξη και τον συνεργάτη του Κωστα Ζώη πήγαν σήμερα στην ασφάλεια Αγρινίου και έλεγξαν το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.
Στη συνέχεια, παρέδωσαν στην Εισαγγελία Αγρινίου τα νέα στοιχεία που βρήκαν.
Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο ήταν ένα αυτοσχέδιο φιτίλι που ήταν εμποτισμένο με πετρέλαιο.
Το φιτίλι θα βοηθούσε στην εξάπλωση της φωτιάς σε ολόκληρο το αυτοκίνητο και θα εξαφάνιζε κάθε στοιχείο.Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής δήλωσε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live: «Στο πίσω κάθισμα, βρήκαμε ένα φιτίλι, μία χειροτεχνική κατασκευή, βαμβάκι, βουτηγμένο στο πετρέλαιο, δεμένο σε καλώδιο που το έχουν αποξηλώσει από το πορτ μπαγαζ. Αν έφτανε η φωτιά στο πίσω κάθισμα, η φωτιά θα εξαπλωνόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που αυτό δεν έγινε ποτέ. Δε δείχνει αυτοκτονία, δείχνει ξεκαθάρισμα δολοφονία!»
Όπως είπε: “Θεωρώ ότι είναι ένα τεράστιο εύρημα… Αν κάποιος θέλει να καεί μόνος του, φέρνει ένα σύρμα, ένα καλώδιο κάτι. Αυτό δείχνει ότι αυτός που έδεσε το βαμβάκι, εκείνη τη στιγμή ήρθε σε επαφή με το αυτοκίνητο. Ξήλωσε ένα καλώδιο και στην άκρη του έδεσε το βαμβάκι για να λειτουργήσει σαν μπουρλότο. Αλλά η φωτιά δεν έφτασε ποτέ στο πίσω μέρος”.Ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια, Αναστάσιος Δέδες δήλωσε: «Εγώ έλεγξα το αυτοκίνητο… συγκέντρωσα το υλικό που ήθελα, έχω βγάλει βίντεο και φωτογραφίες και τα ευρήματά μου, δε μπορώ να πω πολλά αλλά έχω ενημερώσει τους νομικούς παραστάτες της οικογένειας και περιμένω τα στοιχεία από τα εργαστήρια και όλα αυτά θα συνεκτιμηθούν με τα ευρήματα τα δικά μου και θα συντάξω μία έκθεση.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η υπόθεση έχει σημαντικά ευρήματα που έχω καταγράψει. Επισκέφθηκαν και τον τόπο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Η απόσταση του χωματόδρομου είναι 3,5 χιλιόμετρα… Θα δούμε αν υπάρχει διαφορά χρόνου με τον χρόνο που έχω βρει εγώ περίπου, με τον χρόνο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και πήρε φωτιά».Ο δικηγόρος, ο Κώστας Ζώης ανέφερε: «Τα στοιχεία αρχίζουν να οδηγούν στην βεβαιότητα και όχι στη σκέψη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Υπάρχει μαρτυρική κατάθεση ότι σταμάτησε σε βενζινάδικο και προμηθεύτηκε πετρέλαιο, τη στιγμή που υπάρχει ειδικό κουμπί που ανοίγει το πορτ μπαγκάζ και δεν χρειαζόταν να δώσει τα κλειδιά».
Ο Βενζινάς ο οποίος προμήθευσε με πετρέλαιο τη γυναίκα, η οποία του έδωσε τα κλειδιά του πορτ μπαγκάζ και του είπε να πάρει το άδειο μπιτόνι και να το γεμίσει με πετρέλαιο.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι αν η γυναίκα ήταν η Ειρήνη Λαγούδη, τότε ενισχύεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
Ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται γιατί έδωσε τα κλειδιά στον βενζινά, εφόσον το αυτοκίνητο είχε ειδικό κουμπί, με το οποίο άνοιγε το πορτ μπαγκάζ;

Για να δείτε τα video κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ