Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Εξελίξεις στον Παναιτωλικό: Παραίτηση Χάβου - Ανακοίνωση της ΠΑΕ με πολλούς αποδέκτες

Ως είθισται μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις οποιασδήποτε ομάδας τη νύφη την πληρώνει ο εξής ένας, ο προπονητής της ομάδας!

Το ίδιο συνέβη και στον Παναιτωλικό μετά και την χθεσινή συντριβή από την ΑΕΚ, ο Μάκης Χάβος υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή μετά πολλών επαίνων από την διοίκηση της ΠΑΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά απόψε και στην οποία η διοίκηση αναφέρεται και στους παίκτες,αλλά και σε μερίδα οπαδών της ομάδας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:
Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. με θέμα την κακή αγωνιστική πορεία της ομάδας, η οποία δημιουργεί στεναχώρια και προβληματισμό σε όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και τους φιλάθλους.
Ο προπονητής Μάκης Χάβος υπέβαλλε την παραίτησή του και μετά από εκτενή συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας για το καλό της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον Παναιτωλικό, συνδυάζοντας την πολυετή παρουσία του με σημαντικές στιγμές, επιτυχίες και διακρίσεις. Παραμένει φίλος και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον. Από σήμερα αρχίζουν οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του στην τεχνική ηγεσία.

Κατέστη σαφές στους ποδοσφαιριστές ότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει ιστορία, όνομα και δυναμική, που κάνουν πολύ βαριά τη φανέλα του, την οποία πρέπει να σέβονται και να τιμούν. Οφείλουν να το κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, την σημερινή άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Κατανοούμε πλήρως την απογοήτευση και την στεναχώρια των φιλάθλων, για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Την ίδια στεναχώρια νιώθουν και όσοι εργάζονται για το καλό του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να λειτουργεί και να ενεργεί με τρόπο προσβλητικό για την εικόνα και τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν διαχρονικά το Σύλλογό μας. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ είναι μεγάλη οικογένεια και κανένα μέλος της δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του δικαστή και τιμωρό κανενός.

Για μία ακόμα φορά θέλουμε να τονίσουμε ότι παρά τις όποιες -ίσως- κακές εκτιμήσεις και τα όποια λάθη έγιναν, τις όποιες αδυναμίες παρουσιάζονται, είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επανέλθει η ομάδα μας στο δρόμο που της αξίζει. Με υπευθυνότητα, μεγαλύτερη προσπάθεια, καθημερινή δουλειά. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τον καθημερινό αγώνα για ένα ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Και θα το πράξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ