Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Συναντήθηκε με τη συντονιστική επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας των ΑΝ.ΕΛ. ο Τέρενς Κουίκ

Στο περιθώριο της πρώτης έκθεσης για τον εναλλακτικό τουρισμό, NOSTOS EXPO 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο, ο Υφυπουργός παρά τω...
Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Τέρενς Κουίκ, συναντήθηκε με τον Συντονιστή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνο Ντούπη και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του νομού.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα τόσο τοπικού ενδιαφέροντος, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όσο και οργανωτικά ζητήματα ενόψει του επικείμενου συνεδρίου του Κινήματος τον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ