Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ - Δείτε όλους τους υποψήφιους

Α.Ε.Κ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
Στηρίζεται από τις Αγωνιστικές Παρεμβάσεις, Συσπειρώσεις-Κινήσεις Δ.Ε.
 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Σ’ αυτές τις εκλογές των αιρετών θα αναμετρηθούμε με το μπόι της εποχής μας!
Τα πράγματα συνάδελφε είναι ζοφερά και μαύρα!!!!! Αυτό όμως ίσως να είναι και η μοναδική μας ελπίδα!!!!! Γιατί μετά το σκοτάδι έρχεται το φως!! Αυτό είναι νομοτέλεια!!!!! Το...
πότε θα έλθει όμως δεν το ξέρει κανένας. Ούτε ’’εμείς’’ ούτε ’’αυτοί’’!!!
Σε εποχές που κυριαρχεί το φαίνεσθε είναι σίγουρο ότι χαμένα είναι η «αξιοπρέπεια» και το αγωνιστικό φρόνημα του κλάδου.
Μπροστά στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια σκέψου το “μήνυμα” που θα στείλεις:
Στην καθημερινότητα των σχολείων οι εκπαιδευτικοί έχουν γίνει «λάστιχο». Τους εξαντλούν ακόμα και σε 5 σχολεία για το διδακτικό τους ωράριο ώστε με τον τρόπο αυτό να μην υπάρξει κάποιο κενό για πρόσληψη αναπληρωτών, χωρίς να μιλάει κανένας! Ούτε μια διαμαρτυρία. Όλα καλώς καμωμένε στο ΠΥΣΔΕ;
Οι μνημονιακές κυβερνήσεις μαζί και οι παρατάξεις τους στην εκπαίδευση (του παλιού και νέου κυβερνητισμού), που μας έκαναν τις απώλειες συνήθειά μας, έχουν το θράσος να ζητούν και την ψήφο των καθηγητριών-των!  Λίγο ντροπή μετά τα όσα έχουν κάνει στην εκπαίδευση στα 7 πέτρινα χρόνια των μνημονίων. Αλήθεια οι αντιμνιμονιακοί συνάδελφοι της ΛΑ.Ε πως γίνεται και συμπορεύονται στο ΠΥΣΔΕ με τους βαστάζους της μνημονιακής συγκυβέρνησης; Αυτό δεν είναι ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός στο έπακρο; Αλλά και οι άλλοι που υποσχέθηκαν τη νέα συμμετοχή δεν τόλμησαν να βγάλουν ούτε μια ανακοίνωση για το Μακελειό στην συντεχνία τους και την περικοπεί των υπευθύνων εργαστηρίων πληροφορικής και φυσικών επιστημών. 
 Εκείνοι που έκλεισαν τις ΕΛΜΕ του νομού και χάθηκαν από προσώπου γης, τώρα θέλουν να μας εξασφαλίσουν την εργασιακή και υπηρεσιακή μας υπόσταση! Να συνεχίσουν δηλαδή ΔΑΚΕ (ΝΔ) και ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Συριζα-ΛΑΕ), την αφωνία τους στο ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας. Κάπως αργά όμως αφού έχει χαθεί η μπάλα και με δική τους ευθύνη οι περισσότεροι συνάδελφοι ψάχνονται που την «κεφαλήν κλίνει..» Όταν τμήματα και τομείς των ΕΠΑΛ οδηγούνται σε κλείσιμο από τον κόφτη του Φίλη με αποτέλεσμα να είμαστε μπροστά σε μια νέα «τραγωδία» για τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων της ΤΕΕ. Οι συγχωνεύσεις και τελικά κλείσιμο των περιφερειακών ΕΠΑΛ στην Αιτωλ/νία σε πρώτη φάση, είναι το άμεσο σενάριο του υπουργείου. Τα δίχρονα ΓΕΛ είναι το επόμενο αντιεκπαιδευτικό βήμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (βλέπε έκθεση Λιάκου) με την δραστική μείωση των τομέων των ΕΠΑΛ σε 3 ή 4 από 9 που είναι σήμερα κ.λ.π.
 Δεν χρειάζεται να εφαρμοστούν όλα τα αντιδραστικά μέτρα π.χ. υπόμνημα Λιάκου και να αγωνιζόμαστε μετά να το καταργήσουμε.
Τώρα είναι η ώρα να αγωνιστούμε για να μην εφαρμοστούν όλα όσα σχεδιάζουν και έρχονται κατά απάνω μας. Και η ψήφος μας τώρα μπορεί και πρέπει να είναι μια αγωνιστική πράξη. Να είναι μια ψήφος στην Α.Ε.Κ. 

Οι συνάδελφοι της πληροφορικής είναι υπό διωγμό. Οι αναθέσεις μαθημάτων έχουν γίνει λάστιχο, απαξιώνοντας ειδικότητες και σπουδές καθώς η εκπαιδευτική διαδικασία έχει μετατραπεί σε λογιστικό πλεόνασμα των εφαρμοστέων του 3ου μνημονίου που ψήφισαν τα κόμματα της γερμανικής Ευρώπη και του ΔΝΤ…
Στην ΟΛΜΕ ΔΑΚΕ και Συριζαίοι απολαμβάνουν τον ύπνο του δικαίου! Έχουν γίνει «τσιράκια» της πολιτικής του υπουργείου παιδείας, που έχει εκθεμελίωσει κατακτήσεις χρόνων με μεγάλους αγώνες. Δηλαδή το μνημονιακό μπλοκ και στην εκπαίδευση τα έχει βρει και έχει βάλει στη μέση τους εργαζόμενους και χτυπούν τους ζουρνάδες και μας χορεύουν με τα χαράτσια, τους φόρους, τις περικοπές μισθών και συντάξεων με καπέλο τα μνημόνια που θα καταργούσαν!
Από τη στιγμή που οι υπηρεσιακές μεταβολές γίνονται με ένα άδικο, αντεργατικό πλαίσιο η υπεράσπιση των συναδέλφων στο ΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΔΕ-ΚΥΣΔΕ από έναν αιρετικό αιρετό που δεν θέλει να μετατραπεί σε συνδιαχειριστής αυτής της πολιτικής, πρέπει να καταγγείλει  το καθεστώς αυτό από την 1η ημέρα της παρουσίας του. Κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Η πελατειακή, παρασιτική παρεοκρατική αντίληψη, νοοτροπία και συμπεριφορά, που υπάρχει, είναι αποτέλεσμα του παραγοντισμού, της αδιαφάνειας, της συντεχνιακής λογικής, του ατομισμού και της έλλειψης δημόσιας λογοδοσίας των κομματικών-κυβερνητικών αιρετών, που μετατράπηκαν σε απολογητές των αποφάσεών των Υ.Σ. και της διοίκησης.
Χρειαζόμαστε άραγε την παρουσία αιρετού που να τολμά να μπλοκάρει τις διαδικασίες του ΥΣ; Γιατί; Για να μας ανοίξει την πόρτα αν έχουν βάλει σύρτη από μέσα, όταν αποφασίζουν τον εργασιακό μας μέλλον στη δημόσια εκπαίδευση ???
Όλοι αυτοί που ζητούν τώρα ξανά την ψήφο μας έχουν σπείρει την απογοήτευση και την λογική της παραίτησης για να αποδυναμώσουν κάθε φωνή αντίστασης, ώστε να εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα του 3ου μνημιονίου, η εργαλειοθήκη του ΟΑΣΕ και ότι απαιτούν οι τοκογλύφοι δανειστές της χώρας μας.
Ο λόγος για να μας ψηφίσει κανείς είναι γιατί δεν θέλουμε η απογοήτευση από το ΣΥΡΙΖΑ να χαριστεί στη ΔΑΚΕ αλλά να στραφεί - ακόμη και εκλογικά - προς την ανυπότακτη και μαχόμενη πτέρυγα του κλάδου. Οι συνάδελφοι της Α.Ε.Κ. για παρέμβαση στο ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας σταθερά αγωνίζονται για τα μεγάλα και μικρά θέματα των συναδέλφων και του δημόσιου σχολείου.
Κατεβαίνουμε στις εκλογές όχι γιατί μας νοιάζει η καρέκλα στα ΥΣ, αλλά για το πολιτικό μήνυμα που θα βγει απ' αυτές το βράδυ των αποτελεσμάτων, με λίγα λόγια, για να μην περάσει στον κόσμο της εκπαίδευσης (και γενικότερα) η εικόνα ότι "έπαιξαν μερικά χρόνια οι συριζαίοι και τώρα είναι η σειρά της ΔΑΚΕ πάλι, και ξανά από την αρχή", να μην ενισχυθεί το κερατένιο το δεν γίνεται τίποτα. Δεν θέλουμε μόνο αιρετούς, θέλουμε κόσμο να αναστήσει τα σωματεία, αυτό μας λείπει και επιτέλους πρέπει να το πούμε με ειλικρίνεια., θέλουμε να μπλοκάρουμε το ΠΥΣΔΕ για τις αποφάσεις που έρχονται στις απολύσεις συναδέλφων και το κλείσιμο των σχολείων.
Γι’ αυτό αν το επόμενο βήμα είναι ο ’’εμφύλιος’’ το σκοτάδι και η θλίψη θα είναι πυκνότερα στην ψυχή σου!!!!!! Μήπως όμως η ελπίδα σου φουντώσει περισσότερο;;;; To ‘’’φως’’ θα είναι  ακόμη πιο κοντά.!!!!!!!
 «Εμείς» το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιταχύνουμε τις εξελίξεις!!!!!. Και «αυτοί» το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να «τρομοκρατούν» «εμάς»!!!!!
 «Εμείς» αλλά και  «αυτοί» θα καθορίσουμε με την στάση μας, την γνώση μας και τον πολιτισμό μας το πόσο πιο αναίμακτα θα προσπεράσουμε όλα τα στάδια του πολέμου!!!!
  • Να πάμε κόντρα στον βαρύ συντηρητικό χειμώνα που ήρθε!
  • Απόρριψε τις σειρήνες του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού.
  • Ο αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας στην σημερινή συγκυρία να γίνει ο εφιάλτης όλων των μνημονιακών διοικήσεων και των καλοθελητών στην εκπαίδευση.
10-10-2016

Α.Ε.Κ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
Στηρίζεται από τις Αγωνιστικές Παρεμβάσεις, Συσπειρώσεις-Κινήσεις Δ.Ε.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Για το ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας

Επώνυμο
Όνομα
Πατρώνυμο
Οργ. Θέση
Ειδικότητα
Ζαραβίνας
Μιχάλης
Σωκράτης
ΓΕΛ Θέρμου
ΠΕ11
Καζάνης
Νεκτάριος
Κωνσταντίνος
ΕΠΑΛ Κατοχής
ΠΕ 17.07  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
Κορδάτος
Κώστας
Διονυσίος
ΕΠΑΛ Καινουργίου
ΤΕ1.02
Λογκιζίδου
Κυριακή (Καίτη)
Ιωάννης
Γ/σιο Θέρμου
ΠΕ11
Μουτάφης
Νίκος
Κων/νος
1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου
Δ.Ε. Μηχανοτεχνίτης
Ξένου
Ευρυδίκη (Εύη)
Παναγιώτης
2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου
ΠΕ18
Ρίζος
Αναστάσιος (Τάσος)
Ταξιάρχης
ΕΠΑΛ Ναυπάκτου
ΤΕ01-ΠΕ17
Τσιλίκης
Βασίλης
Λάμπρος
1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου
ΠΕ18.18

 
Α.Ε.Κ.
Αγωνιστκή Ενότητα Καθηγητών για Παρέμβαση στο ΑΠΥΣΔΕ Δυτ. Ελλάδας
[Στηρίζεται από Αγωνιστικές Παρεμβάσεις - Συσπειρώσεις - Κινήσεις Δ.Ε.]

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 
Για το ΑΠΥΣΔΕ Δυτ. Ελλάδας
Αγγελοκωστόπουλος Ευάγγελος του Αθανασίου, ΠΕ03, οργ. θέση 10ο Γυμν. Πατρών, 

Αθανασίου Παντελής του Βασιλείου, ΠΕ04.02, οργ. Γυμν. Καλαβρύτων, 

Αποστολόπουλος Ανδρέας του Δημοσθένη, ΠΕ04.01, οργ. 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας,  

Ασμής Λάζαρος του Γεωργίου, ΠΕ13, οργ. 1ο Γυμν. Πύργου, 

Βασιλειάδης Βασίλειος του Γεωργίου, ΠΕ 19, οργ. ΓΕΛ Καράτουλα Ηλείας, 

Γαβριλιάδη Γκόλφω του Γεωργίου, ΠΕ09, οργ. ΓΕΛ Ανδραβίδας, 

Γαϊτανίδου Χριστίνα του Παντελή, ΠΕ04.02, οργ. Εσπερ. Γυμν.-Λ.Τ. Πύργου, 

Ζαραβίνας Μιχαήλ του Σωκράτη, ΠΕ11, οργ. ΓΕΛ Θέρμου, Αιτωλ/νίας 

Ζενεζεφύλης Βασίλειος του Γεωργίου, ΠΕ18.08, οργ. 7ο ΕΠΑΛ Πατρών, 

Θέμελης Παναγιώτης του του Πέτρου, ΠΕ04.01, οργ. ΓΕΛ Ακράτας, 

Καζάνης Νεκτάριος του Κωνσταντίνου, ΠΕ17.07, Οργ. ΕΠΑΛ Κατοχής Αιτ/νίας,  

Καλλιμάνη Αθηνά του Ιωάννη, ΠΕ19, οργ. 8ο Γυμν. Πατρών, 

Κορδάτος Κωνσταντίνος του Διονυσίου, ΤΕ01.02, ΕΠΑΛ Καινούργιου – Αγρινίου, 

Κουλουριώτη Ειρήνη του Δημητρίου, ΠΕ04.04, οργ. 4ο ΓΕΛ Πατρών, 

Κουτές Βασίλειος του Αναστασίου, ΠΕ11, οργ. Γυμν. Δάφνης Καλαβρύτων, 

Λογκιζίδου Κυριακή (Καίτη) του Ιωάννη, ΠΕ11, Γυμν. Θέρμου, 

Λύκος Επαμεινώνδας του Γεωργίου, ΠΕ03, οργ. Εσπερ. Γυμν.-Λ.Τ. Πύργου, 

Μανδέλλου Μαρία του Βασιλείου, ΠΕ09, οργ. ΕΠΑΛ Ναυπάκτου, 

Μαστραπά Θεοδώρα του Κωνσταντίνου, ΠΕ02, οργ. ΓΕΛ Καμαρών, 

Μιχοπούλου Χαρούλα του Γεωργίου, ΠΕ02, οργ. 1ο Γυμν. Πύργου, 

Μουτάφης Νικόλαος του Κωνσταντίνου, 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, ΔΕ Μηχανοτεχνίτης, 

Μπαλάνος Γεώργιος του Νικολάου, ΠΕ04.04, οργ. 12ο ΓΕΛ Πατρών, 

Μπελερή Κωνσταντίνα του Δημητρίου, ΠΕ02, οργ. 7ο ΓΕΛ Πατρών, 

Μπούρδαλας Παναγιώτης του Αντωνίου, ΠΕ04.01, οργανική στο Γυμν.-Λ.Τ. Χαλανδρίτσας Αχαΐας,  

Νικολοπούλου Φωτεινή του Κωνσταντίνου, ΠΕ16, οργ. Γυμν. Επιταλίου,  

Ξένου Ευρυδίκη (Εύη) του Παναγιώτη, ΠΕ18, 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου,  

Παπαχαντζής Ηλίας του Θεοφάνη, ΠΕ02, οργ. ΓΕΛ Γαστούνης, 

Ρίζος Αναστάσιος (Τάσος) του Ταξιάρχη, ΤΕ01, ΕΠΑΛ Ναυπάκτου, 

Σαμπαζιώτης Διονύσιος του Δημητρίου, ΠΕ04.01, οργ. Γυμν. Λακκόπετρας, 

Τσιλίκης Βασίλειος του Λάμπρου, ΠΕ18.18, 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, 

Φουντάς Θεόδωρος του Νικολάου, ΠΕ03, Οργ. ΓΕΛ Λάππα Αχαΐας, 

Ανακήρυξη υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων στο ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας.

ΑΠΥΣΔΕ Δυτ. Ελλάδας - Πατήστε εδώ 


Οι υποψήφιοι για ΚΥΣΔΕ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ - ΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ