Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση του Απ. Κατσιφάρα με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Α. Ανδρικόπουλο

Η ενίσχυση της ασφάλειας των συμπολιτών μας, η εξάλειψη της εγκληματικότητας και η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τον Γενικό...
Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο.
Αρχικά τονίστηκε η αγαστή συνεργασία που έχει η Περιφέρεια με την Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών.
Συζητήθηκε και η αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. με τις παρεμβάσεις που είχε κάνει και η Περιφέρεια και τη θετική ανταπόκριση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, για να μην κλείσουν ή συγχωνευτούν αστυνομικά τμήματα της περιοχής που είναι αναγκαία για την ασφάλεια των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είχε θέσει ως πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση των υπηρεσιακών δυνατοτήτων της ΕΛ.ΑΣ. για να μπορεί η αστυνομία να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά της και να μπορεί να ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Και αυτό πράξαμε με την προμήθεια μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2013, 39 αστυνομικών οχημάτων, 19 δικύκλων μοτοσικλετών, αλλά και του αναγκαίου εξοπλισμού της Τροχαίας, με συσκευές ελέγχου ταχύτητας, αλκοολόμετρα κ.α. συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 1 εκατ. ευρώ» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
Από την πλευρά του ο Γενικός Επιθεωρητής, αντιστράτηγος Α. Ανδρικόπουλος, ζήτησε εκ νέου χρηματοδότηση για εξοπλισμό από τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, με τον Περιφερειάρχη να δεσμεύεται την εξέταση του αιτήματος κατά την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ.
Επιπλέον,  τέθηκαν και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, όπως είναι η εξάλειψη κάθε είδους παραβατικότητας και εγκληματικότητας, καθώς και η συλλογική προσπάθεια ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και η τροχονομική πρόληψη στους δρόμους των Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ιωάννης Σεϊντής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ