Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Μαζικό συλλαλητήριο και παράσταση διαμαρτυρίας στα διόδια του Ακτίου την Παρασκευή 19/2

Τα μπλόκα Αγίου Νικολάου Βόνιτσας και του Λούρου Πρέβεζας καλούν το λαό της περιοχής σε μαζικό συλλαλητήριο και παράσταση διαμαρτυρίας στα διόδια του Ακτίου την Παρασκευή 19/2 από τις 12:00 μέχρι τις... 16:00. 
Το σύνθημα «Εργατιά - αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά» πρέπει να γίνει πράξη στους δρόμους του αγώνα. Ο αγώνας επιβίωσης που δίνει η μικρομεσαία αγροτιά, διαδηλώνοντας επί πέντε βδομάδες στα μπλόκα πρέπει να συναντηθεί με τη φωνή και την πάλη των συνδικάτων, που πρωτοστατούν στους χώρους δουλειάς για να υπάρξει αγωνιστική κλιμάκωση απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου, με αιχμή το αντιασφαλιστικό σχέδιο και με αίτημα να αποσυρθεί, να μη φτάσει καν στη Βουλή.
Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα αιτήματα επιβίωσής μας. Θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε το νόμο-λαιμητόμο.
Τα μπλόκα των μικρομεσαίων αγροτών, του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Θα νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ