Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Στις κάλπες αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία – Δείτε όλα τα ονόματα των υποψηφίων στην οργάνωση του Αγρινίου

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο στην Αιτωλοακαρνανία τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη η ο οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 30/11/2012 – 2/12/2012.

Κάλπες θα στηθούν στις έδρες όλων των Καλλικρατικών Δήμων αλλά και και όπου έχουν συσταθεί τοπικές επιτροπές (π.χ. Κατούνα, Καινούργιο). Στην ψηφοφορία δικαίωμα έχουν να συμμετάσχουν μόνο τα μέλη και όχι οι φίλοι. Σε ότι αφορά την οργάνωση του Αγρινίου με χθεσινή της απόφαση συνεχίζεται η διαδικασία εγγραφής μελών και........
στην αυριανή ψηφοφορία, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Δημοκρατίας. Θα πάρουν μέρος πάνω από 300 μέλη. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 09:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 09:00 το βράδυ ενώ θα υπάρξει και ένα διάλειμμα από τις 14:00 έως τις 17:00.
Ο κατάλογος των 42 υποψηφιοτήτων έχει κλείσει και είναι ο εξής:
Ανδρέας Καραγιάννης, Γιάννης Ασπρογιάννης, Νέλη Λουροπούλου, Βαλάντη Ευπατρίδη, Παντελής Μέλιος, Μαρία Τριανταφυλλίδου, Αντώνης Ραγιάς, Χριστίνα Κίτσου, Κρίστιαν Λιάτσου, Βαγγέλης Τασούλης, Θεόδωρος Ράπτης, Γιώργος Καραμητσόπουλος, Κώστας Ταφλανίδης, Γιάννης Καβαλλάρης, Κώστας Διαμαντής, Ειρήνη- Βαρβάρα Μίκροβα, Δέσποινα Ζιόβα, Πάνος Μανδέλος, Μαρία Πλυτά, Σοφία Τριάντη, Ζωή Δούτσιου – Νταούλη, Παύλος Ζέρης, Πόπη Αγγελή, Βασίλης Βαζούρας, Θανάσης Γερούτης, Περικλής Κουμπούρης, Γιάννης Φωτόπουλος, Θεόδωρος Τσελεπής, Μαρία Σωτηροπούλου, Γιώργος Παπαθανασίου, Ανέστης Μαυρομάτης, Πολυφύτη Μπαλωμένου, Γιώργος Παληγεώργος, Άρης Τσιρογιάννης, Μαρία Μαυρομμάτη, Τζένη Πρέζα, Βασίλης Κωστάρας, Γιώργος Κουρουμπλής, Δημήτριος Κουτσουπιάς, Δημήτριος Μπίρκος, Δημήτριος Μαντζαφίνης και Παναγιώτης Κάτσιος.

Από την οργάνωση του Αγρινίου θα εκλεγεί το 10 τοις εκατό των εγγεγραμμένων μελών ενώ υπάρχει και ποσόστωση 3,5 τοις εκατό στην εκλογή γυναικών.
http://aerasfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ