Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ώρα 4:15 και το Eurogroup συνεχίζει

Μαραθώνια φαίνεται να είναι η συνεδρίαση του Eurogroup, καθώς σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν συνεχείς διακοπές για να γίνει διαβούλευση με τα επιτελεία της κάθε χώρας.

Η πλευρά του ΔΝΤ φέρεται να κρατά σκληρή στάση, αν και όπως φαίνεται το θέμα του κουρέματος έχει απομακρυνθεί προς το παρόν, και προκρίνεται το ....
σενάριο επαναγοράς χρέους από τη δευτερογενή αγορά σε συνδυασμό με άλλες δράσεις όπως πάγωμα πληρωμής των τόκων για 10 χρόνια.
Η νύχτα θα είναι μεγάλη, καθώς οι Γάλλοι και το ΔΝΤ ζητούν λύση εδώ και τώρα στο ζήτημα που ακούει στο όνομα “ελληνικό χρέος”, αφού φοβούνται πως το πρωί οι αγορές θα εκλάβουν τη συνεδρίαση ως “φιάσκο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ