Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η Μαρία Τριανταφύλλου στο πλευρό των εργαζομένων – Τους επισκέφθηκε σήμερα την ώρα της κατάληψης του κτιρίου της αντιπεριφέρειας στο Μεσολόγγι

Τους υπαλλήλους της περιφέρειας που έχουν καταλάβει το κτίριο της αντιπεριφέρειας στο Μεσολόγγι σήμερα επισκέφθηκε πριν από λίγη ώρα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας, κ. Μαρία Τριανταφύλλου η οποία τους διαμήνυσε την πλήρη συμπαράστασή της στον αγώνα που κάνουν ώστε να μην υπάρξει καμία απόλυση. 
Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα δηλώνοντας ότι στην περίπτωση που υπάρξουν απολύσεις ο ΣΥΡΙΖΑ εάν έρθει στην κυβέρνηση θα ............ τους επαναπροσλάβει. Ακόμη τους υπαλλήλους της περιφέρειας επισκέφθηκε και δήλωσε τη συμπαράστασή του αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου. 
Να σημειωθεί ότι για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην περιφέρεια θα αποφασίσουν εκ νέου τη Δευτέρα οι υπάλληλοι οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.
http://www.aerasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ