Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η Μαρία Τριανταφύλλου παραβρέθηκε στις Συνελεύσεις του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας

Μαρία Τριανταφύλλου 
Βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ 
Γραφείο: Λ. Δεληγιώργη 1 και πλ. Μπότσαρη 
Τηλ: 26310-29266 
Φαξ: 2631029266 
27/11/2012 
Η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ Μαρία Τριανταφύλλου παραβρέθηκε στις Συνελεύσεις του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου όπου με ενδιαφέρον παρακολούθησε τη συζήτηση. Εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση όλου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις και δήλωσε ότι θα είναι στο .......
πλευρό των εργαζομένων, όποια μορφή κινητοποίησης και αν αποφασίσουν. 

Στην τοποθέτηση της κατέδειξε την ευθύνη συγκεκριμένων πολιτικών χώρων αναφέροντας ότι τα μέτρα που φέρνουν τις απολύσεις έχουν ονοματεπώνυμο. Ψηφίστηκαν από 153 Βουλευτές στη Βουλή οι οποίοι, μαζί με τις πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων τους και την τρικομματική κυβέρνηση φέρουν την ευθύνη της προώθησης των γενοκτόνων πολιτικών του μνημονίου. Ο λαός, πλέον, βιώνει με τον πιο τραγικό τρόπο τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής και θα τις κρίνει άμεσα με πολύ καθαρό τρόπο. 

Τέλος, τόνισε πως οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στις διαιρετικές πολιτικές που προσπαθούν να κατηγοριοποιήσουν τους εργαζόμενους και να σπείρουν τη διχόνοια είτε προσπαθούν να σπάσουν τον αγώνα με υποσχέσεις ή απειλές. Η ενότητα των εργαζομένων και η αγωνιστική αλληλεγγύη είναι το ισχυρότερο όπλο! 

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ