Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Χ. Σταρακά & Στ. Καμμένος: "Να σταματήσει ο εμπαιγμός των εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου, με τις απλήρωτες υπερωρίες"

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται όλο και πιο συχνά, προβλήματα, σε τομείς που αφορούν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Τα προβλήματα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι, και αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η δημοτική αρχή. Οι....
εργαζόμενοι δεν πληρώνονται και δεν μπορούν να εργαστούν υπερωριακά. Οι δε δημότες δεν λαμβάνουν τις υπηρεσίες που θα μπορούσαν να λάβουν.
Πέρασαν άλλωστε 5 μήνες, από τότε που ο Σύλλογος εργαζομένων  έλαβε διαβεβαιώσεις, ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα με τις απλήρωτες υπερωρίες. Ένα θέμα το οποίο δυστυχώς εκκρεμεί από τον Απρίλιο του 2019. Η πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου των εργαζομένων, αποδεικνύει περίτρανα ότι η δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πρόβλημα, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται μακριά από τα προβλήματα των εργαζομένων τα οποία ακόμα  δεν έχουν δημιουργήσει αδιέξοδα στο πολίτη, χάριν στο φιλότιμο και την υπευθυνότητα των υπαλλήλων.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι βασικοί συντελεστές της λειτουργίας του Δήμου και η συνεργασία της διοίκησης πρέπει να είναι αρμονική και δημιουργική προς όφελος των πολιτών.
Αυτή η κατάσταση όμως δεν πρέπει να διαιωνίζεται και να στηρίζεται η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών στην υπεύθυνη στάση και συνεχής προσπάθεια των δημοτικών υπαλλήλων .
Καλούμε τη δημοτική αρχή να αναλογιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες της όσων αφορά την πληρωμή των υπερωριών, δεδουλευμένα τα οποία είναι βεβαιωμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
 Καλούμε επίσης, την δημοτική αρχή να κάνει επιτέλους δεκτό το αίτημα, για το οποίο έχει κατ’ επανάληψη δεσμευτεί στο παρελθόν, για συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου, των επικεφαλής των παρατάξεων, εκπροσώπων του Συλλόγου των εργαζομένων και υπηρεσιακών παραγόντων για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
  
Για την παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς»
Η επικεφαλής κ. Χριστίνα Σταρακά

Για την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία»
Ο επικεφαλής κ. Σταύρος Καμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ