Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου στη συνεδρίασή του της 24ης Ιουνίου 2020 εξέδωσε, με την 68/2020 Απόφασή του, ΟΜΟΦΩΝΟ ψήφισμα για τον θάνατο του Βασίλη Αντωνόπουλου, αυτοδιοικητικού, πολιτικού και κοινωνικού παράγοντα της περιοχής, το οποίο έχει ως εξής: 

Ο Δήμαρχος Θέρμου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του εκλεκτού συμπολίτη μας Βασίλη Αντωνόπουλου, γιατρού, αυτοδιοικητικού, πολιτικού και κοινωνικού παράγοντα, και συνεκτιμώντας τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, (το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα, τον έμπρακτο ανθρωπισμό του και τη διάθεση άδολης προσφοράς σε όλα τα πεδία της πολυσχιδούς κοινωνικής του δράσης), την επιστημονική του κατάρτιση στον τομέα της επαγγελματικής του δραστηριοποίησης και την ανιδιοτελή υπηρέτηση του τόπου του μέσω της δραστηριοποίησής του στην αυτοδιοίκηση (Πρόεδρος Κοινότητας Μυρτιάς, Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμου, Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας) και στην πολιτική, σε ένδειξη πένθους και προς απότιση της πρέπουσας και επιβαλλόμενης τιμής,
αποφασίζουν ομόφωνα
1. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την εκδημία του στους οικείους του.
2. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελετή της εκφοράς του και να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
3. Να κατατεθεί στη μνήμη του ποσό 100 € στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.
4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
5. Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο.
        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΟΥ        ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΡΜΟΥ
                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

       Κωνσταντάρας Σπυρίδων                               Κωστακόπουλος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ