Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ "ΔΟΞΑΣ" ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

ΦΩΤΟ: ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ (ΒΟΝΙΤΣΑ 1966-67)
ΔΗΛΩΣΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ «ΔΟΞΑΣ» ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!»
Ύστερα από την πρόσφατη ενημέρωσή μας, προς όλους, όσον αφορά για την μη διεξαγωγή εκλογών την τελευταία 4ετία και την έκπτωση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σήμερα αποκαλύφθηκε και το τελευταίο ψέμα, που χρησιμοποιούσαν σαν «φύλο συκής», και προσπαθούσαν...
να ξεγελάσουν τους πάντες, ότι δηλαδή …»έχουν διοριστεί από το Πρωτοδικείο Αγρινίου ως προσωρινή διοίκηση για 2 χρόνια!»
Μεγάλο ψέμα, όταν σήμερα (11-6-2020) το δικαστήριο ενημέρωσε τον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού όπως προκύπτει από το αρχείο του Πρωτοδικείου Αγρινίου, ουδέποτε έχει υποβληθεί αίτηση από τον Σύλλογο Παλαιμάχων «ΔΟΞΑΣ» με πράξη ιδρύσεως 36/15-11-1994  για διορισμό προσωρινής διοίκησης και μάλιστα για 2 χρόνια!
Συνεπώς μετά αυτής της εξέλιξης όλα είναι στον αέρα και αυτοί που σχεδίασαν αυτή τη φαρσοκωμωδία, εκτός ότι γελοιοποιούνται καθημερινά, είναι νομικά και ηθικά εκτεθειμένοι, για όποιες αποφάσεις και πράξεις τους, ενώ προκύπτει νομικό έρεισμα από κάθε τρίτο, έναντι των προσώπων αυτών, που έκαναν κατάχρηση του νόμου και του καταστατικού.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
Το άμεσο επόμενο διάστημα με δημοκρατικές και διάφανες διαδικασίες και χωρίς αποκλεισμούς, θα πάρουμε πρωτοβουλία για να βγει ο Σύλλογος Παλαιμάχων «ΔΟΞΑΣ» από το τούνελ, που τον έχουν «χώσει», εκείνοι που για προσωπικές ή άλλες σκοπιμότητες τον διέλυσαν και έδιωξαν – «τσαλαπάτησαν» ακόμα και τα Ιδρυτικά μέλη και υποτίμησαν αθλητικά-πολιτιστικά και κοινωνικά συνολικά το χωριό μας.
ΥΓ.:  Καλούμε τους εναπομείναντες στην «παράνομη διοίκηση» του Συλλόγου να παραδώσουν όλα τα σχετικά έγγραφα και τη σφραγίδα στον Πρόεδρο της Κοινότητας, έστω και με αυτό τον τρόπο την τελευταία στιγμή να συμβάλουν στη σωτηρία του Συλλόγου και όχι μόνο….  
Καινούργιο 11-6-2010
Από την επιτροπή Πρωτοβουλίας Παλαιμάχων «ΔΟΞΑΣ» Kαινούργιου 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ