Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Για “κατασκευασμένη βιομηχανία διώξεων” κάνει λόγο η Θύρα 6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, για δικογραφίες σε βάρος οπαδών

Κατόπιν της κοινοποίησης δικογραφιών σε πέντε μέλη της, η Θύρα 6- Warriors με ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη αντίδρασή της, κάνοντας λόγο για “κατασκευασμένη βιομηχανία διώξεων”.
Ειδικότερα:
“Eπιστροφή στην κανονικότητα…των αναίτιων διώξεων. 5 μέλη και συνοπαδοί μας, βρίσκονται πάλι κυνηγημένοι για τα υποτιθέμενα “επεισόδια” του...
αγώνα με γαύρο τον περασμένο Δεκέμβριο(!!!). Τώρα θυμήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. όλως τυχαίως να ερευνήσει εκείνη τη μέρα. Μια μέρα που ο Παναιτωλικός μας διασυρόταν για πολλοστή και συνεχόμενη φορά, μετά τις επιλογές “εγγύηση” του προέδρου της ΠΑΕ και βρισκόταν στο πάτο της βαθμολογίας.
Δυστυχώς, καμία έκπληξη για τη χρονική συγκυρία της αποστολής των δικογραφιών, ειδικά λίγο πριν την έναρξη των play out με στόχο τον αποπροσανατολισμό του Παναιτωλικού λαού.
Να θυμίσουμε πως ό,τι “συνέβη” εκείνη την μέρα ξεκίνησε όταν άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε δολοφονική επίθεση σε μέλος μας χτυπώντας το με το κλομπ στο κεφάλι (που είχε σαν αποτέλεσμα την διακομιδή του στο νοσοκομείο όπου και αποκόμισε πολλαπλά ράμματα) και αφού o ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κρυβόταν στη καφετέρια, αφού πρώτα μίλαγε για τον Παναιτωλικό σε 3ο πρόσωπο λέγοντας φράσεις απείρου κάλλους όπως “θα σας ρίξω” κλπ νταβατζιλίκια.
Εμείς από την μεριά μας δεν πρόκειται να παίξουμε το παιχνίδι των ευθυνών γιατί ξέρουμε ότι ευθύνονται εξίσου ΠΑΕ και ΕΛ.ΑΣ.
Γνωστό το κόλπο. Μια χρονιά που τα κάνατε όλα σκατά, πάτε να τη βγάλετε λάδι ρίχνοντας τα στον κόσμο.
Εξάλλου αυτές οι καταστάσεις των συνεχόμενων επιθέσεων και αποπειρών καταστολής από μεριά της ΕΛ.ΑΣ (σε αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ) και η κατασκευασμένη βιομηχανία διώξεων είναι μια “κολώνια” που κρατάει πάρα πολλά χρόνια και που έχει ως απώτερο σκοπό την φίμωση, αποδυνάμωση και τον εκφοβισμό του συνδέσμου μας αλλά και όσων δεν μένουν απαθείς επιλέγοντας να ασκήσουν κριτική όταν αυτή χρειάζεται.

Α. ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! 
ΥΓ: Τα play-out (που βρεθήκαμε με τις επιλογές σας αφού πρώτα τάζατε 6ες θέσεις) ξεκινάνε και δίνουμε το μήνυμα σε παίχτες και προπονητικό τιμ να τα δώσει όλα για την παραμονή στην Α’ και τον Τίτορμο στη φανέλα, όσο η διοίκηση θα μειώνει κάθε προσπάθεια με τους εξωαγωνιστικούς της χειρισμούς και θα ψηφίζει λευκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ