Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Νέα ανάρτηση - Έκλεψαν υλικά αξίας 16.000 ευρώ από το αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Καινουρίου

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε σήμερα από μέλος του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Καινουρίου μάθαμε ότι έγινε μια πρώτη τεχνική εκτίμηση από ιδιώτη ηλεκτρολόγο και το κόστος της αντικατάστασης των υλικών και συσκευών που αφαιρέθηκαν από την κλοπή, ανέρχονται περίπου σε 16.000 ευρώ! Οι δράστες παραβίασαν την είσοδο του τοπικού αντλιοστασίου (στη θέση Αγ. Νικόλαος στη Λίμνη Τριχωνίδα), που ήταν εντελώς απροστάτευτο ενώ έχει μερικά χρόνια εκτός λειτουργίας και έκλεψαν τον μετασχηματιστή, διακόπτες ρεύματος, ηλεκτρικές.....
ασφάλειες, καλώδια με εσωτερικό χαλκό και εξωτερικό πίνακα εγκατάστασης με το κόστος της ζημιάς να ξεπερνά τα 16.000 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, εδώ και χρόνια η ΔΕΗ έχει διακόψει την παροχή ρεύματος λόγω χρεών, κάτι που πιθανώς οι δράστες να το γνώριζαν και αυτό τους διευκόλυνε ή γνώριζαν την περιοχή.....! 
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστων για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ