Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΣΧΟΛ ΕΤΟΣ 2020-2021)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 

ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, πρέπει  να....
υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο  κατά το χρονικό διάστημα από 05-31 Μαΐου 2020.
Στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή.
Η διαδικασία επιλογής και για το σχολικό έτος 2020-2021 θα διενεργηθεί από  αρμόδιες επιτροπές που  θα οριστούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης.
Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Γυμνάσια της  Χώρας και θα διαρκέσει μία ή δύο ημέρες ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων (η ημερομηνία  θα καθοριστεί από το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΑΙΘ).
Οι θεματικές ενότητες στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι είναι: ρυθμός, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση ηχοχρωμάτων και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό) σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της κατωτέρας Σχολής.
Την ΑΙΤΗΣΗ εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα την στείλετε:   
α) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA  στο email του σχολείου : mail@gym-mous-agrin.ait.sch.gr
β) στέλνοντας την σχετική αίτηση  στο fax  του σχολείου  2641044485
γ) αυτοπροσώπως στη γραμματεία του σχολείου
   
 Η αίτηση σας θα πρωτοκολλείται άμεσα  και ο γονιός-κηδεμόνας  θα επικοινωνεί   με το 2641053595 (εσωτ  1,2,4) προκειμένου να σας γνωστοποιείται η παραλαβή και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης  σας 
Πληροφορίες στο τηλ. του Μουσικού Γ/σίου: 2641053595 (εσωτ 1 -2) και στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  του σχολείου http://gym-mous-agrin.ait.sch.gr/

Αίτηση και δήλωση μαθημάτων (Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε και να εκτυπώσετε την αίτηση και τη δήλωση μαθημάτων)

ΑΠΟ  ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ