Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Αγρινίου: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος ο Ντίνος Τσιαμάκης

Την παραίτησή του από την θέση του Αντιδημάρχου, αλλά και του δημοτικού συμβούλου Αγρινίου με την παράταξη του Γιώργου Παπαναστασίου υπέβαλε σήμερα το πρωί ο Ντίνος Τσιαμάκης. Ο ίδιος... γνωστοποίησε την παραίτησή του με προ ολίγου ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Εξηγεί πως καθαρά επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Ο πρώτος επιλαχών από την παράταξη του Γιώργου Παπαναστασίου είναι ο Χρήστος Γκούντας, ο οποίος θα πάρει την θέση του κ. Τσιαμάκη στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τσιαμάκη: 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα το πρωί υπέβαλα την παραίτηση μου στον δήμαρχο Αγρινίου από την θέση του αντιδημάρχου και την θέση του δημοτικού συμβούλου. Καθαρά επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτό καθώς δεν μπορούσα να προσφέρω αυτό που ήθελα στον τόπο μου. Θα ήταν ανέντιμο να κρατήσω την θέση του δημοτικού συμβούλου από την στιγμή που παραιτήθηκα και από αντιδήμαρχος. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Γιώργος Παπαναστασίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και παράλληλα να του ζητήσω και συγνώμη γιατί δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του. Διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα του ως άνθρωπος. Είμαστε τυχεροί ως Δήμος που είναι ο Γιώργος δήμαρχος. 
Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με στήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ