Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Συμμετέχουν στην Απεργία της Τρίτης 24-9-19 & οι Υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
ΚΥΠΡΟΥ 30,
Μεσολόγγι, 30200
Τηλ.: 2631361217
e-mail: tld1@aitnia.pde.gov.gr

Ιερή Πόλη Μεσολογγίου 20-9-2019 
αριθμ . πρωτ.: 107 

Θέμα: Απόφαση για συμμετοχή στην Απεργία στις 24-9-2019
 Το Δ.Σ  του Σ.Υ.Π.Ε.Α., στην τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα, υιοθετώντας πλήρως το σκεπτικό της Ομοσπονδίας, τη συμμετοχή...
του συλλόγου μας στην Απεργία, της Τρίτης 24  Σεπτέμβρη 2019, που προκήρυξαν η ΑΔΕΔΥ, η ΟΣΥΑΠΕ και τα μεγαλύτερα Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες της χώρας, ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης,. που προωθεί, στο όνομα της «ανάπτυξης», παραπέρα τις ιδιωτικοποιήσεις και σαρώνει μισθούς και συνδικαλιστικά δικαιώματα.
   Καλούνται τα μέλη μας να κάνουν ότι απαιτείται για να φτάσουν οι ανακοινώσεις της απεργίας σε κάθε συνάδελφο, αλλά και για τη συμμετοχή όλων στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν, την Τρίτη 24-9-2019, στις 10.30 το πρωί, στις κεντρικές πλατείες Μεσολογγίου και Αγρινίου.
                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Υ.Π.Ε.Α.
                              
                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                              Μ. ΛΙΑΠΗΣ                              Μ.  ΧΗΡΑ-ΓΚΟΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ