Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Πορεία για την Κλιματική Αλλαγή από τους μαθητές του ΓΕΛ Αμφιλοχίας

Με συνθήματα, «Η γη πεθαίνει όλοι ενωμένοι», «Δεν έχουμε άλλο σπίτι σώστε τον πλανήτη» κ.α. πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή η μαθητική κινητοποίηση του γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας για την κλιματική Αλλαγή, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για την... προστασία του πλανήτη.
Η κινητοποίηση στο πλαίσιο της δράσης Climate strike, ένα διεθνές μαθητικό κίνημα που κινητοποιεί μαθητές από όλο το κόσμο να εκφράσουν την ανησυχία τους για τη κλιματική αλλαγή με την απουσία τους από το σχολείο και τη συμμετοχή τους σε ειρηνικές μαθητικές πορείες με αίτημα τη κινητοποίηση των αρμόδιων για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη προστασία του περιβάλλοντος.
Οι μαθητές ξεκίνησαν την πορεία με πανό και συνθήματα από το ΓΕΛ Αμφιλοχίας και μέσω των οδών Νικολάου και Γεωργίου Στράτου κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας όπου κατέθεσαν ψήφισμα το οποίο λόγο απουσίας Δημάρχου παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Κατσαντάς. «Ως δήμος είμαστε δίπλα σας σε τέτοιες κινητοποιήσεις, έχουμε ήδη αργήσεις, κάποτε λέγαμε να προστατέψουμε τον πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές και τώρα προσπαθούμε να τον σώσουμε για τη δική σας γενιά..» δήλωσε μεταξύ άλλων στους μαθητές ο αντιδήμαρχος κ. Κατσαντάς.
Στη συνέχεια οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία όπου και ανάρτησαν πανό σε κεντρικό σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ