Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Θέμα Χρόνου ήταν η “Κατάρρευση” της Γέφυρας της Αβόρανης!

Θέμα χρόνου ήταν η “κατάρρευση” της γέφυρας στην Αβόρανη εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Το τελευταίο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στάθηκε αιτία να υποχωρήσει και το... στηθαίο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί που διασχίζουν τη γέφυρα της Αβόρανης, καθώς το χθεσινό τροχαίο δημιούργησε επιπλέον προβλήματα όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό υλικό του agriniosite.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ