Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Στο άμεσο επόμενο διάστημα οι εργασίες αποκατάστασης στη γέφυρα της Αβόρανης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, έχει δώσει εντολή για άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση της γέφυρας της Αβόρανης. Λόγω του κατεπείγοντος του θέματος ζητήθηκε να υπάρξει εργολαβία ώστε να...
ακολουθήσουν άμεσα οι εργασίες, ίσως και στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας. Ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομάτης αλλά και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Μίμης Σκορδόπουλος, που επισκέφθηκαν τη γέφυρα και αξιολόγησαν επι τόπου την καταστροφή του στηθαίου,  με τις τεχνικές υπηρεσίες Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και Δήμου Αγρινίου, έχουν πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων ώστε το συντομότερο δυνατό να δοθεί λύση.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η καταστροφή του στηθαίου στην γέφυρα της Αβόρανης, ακούγεται ότι έγινε επειδή δύο οδηγοί αποφάσισαν να διασχίσουν ταυτόχρονα το δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ