Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Δυτική Ελλάδα Μπροστά - Περιοδεία Σπηλιόπουλου στην Αιτωλ-νία με Βερελή

Έχοντας στο πλευρό του, τον πρώην υπουργό και επί σειρά ετών Βουλευτή, Χρίστο Βερελή, περιόδευσε χθες Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας...
κ. Κώστας Σπηλιόπουλος. 

Σημαντική στιγμή της χθεσινής περιοδείας του κ. Σπηλιόπουλου στα χωριά της Τριχωνίδας, ήταν η παρουσίαση στους κατοίκους της πρότασης για την αξιοποίηση της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδας, η οποία έως τώρα παρά τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματά της παραμένει ανεκμετάλλευτη, ενώ υπογράμμισε, την ανάγκη για την στήριξη του τουρισμού στην περιοχή που είναι σχεδόν ανύπαρκτος. 
Ο κ. Σπηλιόπουλος που συνοδεύονταν από υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά δριμεία επίθεση κατά του απερχόμενου Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα κατηγορώντας τον για ανεπάρκεια, έλλειψη βούλησης και μηδενικό έργο στην Αιτωλοακαρνανία.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ