Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ


Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, παρά το γεγονός, ότι προεκλογικά αντιμετώπισε κάποιες μικρές αήθεις πολεμικές, κατάφερε όχι μόνο να ανασυσταθεί, αλλά και να καταθέσει έναν ριζοσπαστικό και ανατρεπτικό πολιτικό λόγο, ανοίγοντας με θέσεις και απόψεις τον τοπικό πολιτικό διάλογο προς την κατεύθυνση της δημιουργίας και της ανασύνθεσης μιας πραγματικής τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ από τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής βγαίνει ισχυρότερο και με ακόμα περισσότερο διευρυμένη την κοινωνική του σύνθεση. Βγαίνει περήφανο για την ποιότητα του δημόσιου λόγου, που εξέφρασαν όλα τα μέλη του, μακριά από ιλουστρασιόν αντίτυπα και πολύχρωμες εμφανίσεις.
Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε όλους όσους επέλεξαν την ενδυνάμωση της ανεξάρτητης και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ, πολιτικής σκέψης και θέσης μας για τα «κοινά» του Δήμου Αγρινίου. Και αυτή τη δημοτική περίοδο θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου, όχι για να ζεσταίνουμε την καρέκλα μας, αλλά για να «διαβάσουμε» τις προτεραιότητες και τις αναγκαιότητες, να στηρίξουμε και με τη θεσμική μας εκπροσώπηση και με την κινηματική μας παρουσία τους αγώνες της τοπικής μας κοινωνίας ενάντια σε κάθε απόπειρα θεσμικής ή άλλης καταστολής της αξιοπρέπειας και της αξιοβίωτης καθημερινότητάς μας.
Την ερχόμενη Κυριακή και κάθε Κυριακή όλα τα μέλη του ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα είναι απέναντι από τους λαμπερούς μονομάχους και τις πολιτικές τους προκειμένου να εκφράσουν τη δική τους ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ και ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ θέση.  
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ