Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Χριστίνα Σταρακά στα χωριά του Παναιτωλικού: «Στις 26 Μαΐου αφήνουμε πίσω την εγκατάλειψη και την αδιαφορία»


Στους ορεινούς όγκους του Δήμου Αγρινίου περιόδευσε, χθες 15/5, η υποψήφια Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά μαζί με τους  Υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς».

Επισκέφτηκε διαδοχικά τις κοινότητες Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή,  Κερασέα, Καστανούλα, Σιτόμενα, Σκουτερά και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους κατοίκους της περιοχής τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού της και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και στην ποιότητα ζωής τους.

«Όποια δημοτική ενότητα κι αν επισκεφτήκαμε, το κοινό παράπονο των κατοίκων ήταν η εγκατάλειψη από την σημερινή δημοτική αρχή και η έλλειψη σχεδιασμού και έργων στα χωριά. Δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο στα χωριά μας ο απερχόμενος δήμαρχος», επεσήμανε η 

Χριστίνα Σταρακά, προσθέτοντας πως η επόμενη μέρα στον Δήμο Αγρινίου περιλαμβάνει όλους τους πολίτες ισότιμα.
Το έντυπο υλικό, με τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» που διανεμήθηκε στους πολίτες, περιελάμβανε:
Την επίλυση των προβλημάτων επάρκειας νερού
Την επίλυση του ζητήματος αδειοδότησης για να λειτουργήσει το αρδευτικό δίκτυο
Την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις κοινότητες της Δ.Ε.
Την λειτουργία πολιτιστικού κέντρου στο δημοτικό σχολείο Αγίας Βαρβάρας
Την προώθηση ειδικού αγροτοτουριστικού προγράμματος για την Δημοτική Ενότητα Παναιτωλικού
Την κατασκευή νέων κοινόχρηστων χώρων  (παιδικές χαρές, πλατείες, πεζοδρόμια)
Την βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας 
Την επίλυση του προβλήματος των οικοδομικών αδειών στην Αγία Βαρβάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ