Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Λίγες ώρες πριν την ομιλία στην πλατεία Δημοκρατίας ο Γιώργος Παπαναστασίου συνομίλησε με πολίτες και εμπόρους στο κέντρο της πόλης. 
Πλαισιωμένος από υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να... 
Ζεις» ευχαρίστησε για τη στήριξη στο έργο της δημοτικής αρχής. 
«Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που δίνετε σε μένα και την ομάδα μου και τη στήριξή σας στον κοινό μας αγώνα για το Αγρίνιο που ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Χρειαζόμαστε τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα σας για να συνδιαμορφώσουμε το αύριο της πόλης μας.
Συνεχίζουμε για να ολοκληρώσουμε όσα μαζί ξεκινήσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μας, που τιμούν με την παρουσία τους τον συνδυασμό μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ