Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Κατατέθηκε από το Κώστα Διον. Κορδάτο το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για το Συμβούλιο Κοινότητας Καινούργιου

Κόντρα σε χίλια δυο εμπόδια, τρικλοποδιές και γραφειοκρατική τρέλα "δίχως καβάντζα καμιά",  κατατέθηκε σήμερα (Κυριακή 05-05-2019) το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού....
«ΕπιΜένουμε Καινούργιο» - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ. Είναι η αρχή για μια άλλη πορεία της Κοινότητας Καινουργίου, που θα διέπεται από έργο, λύσεις, εγγύτητα με τους πολίτες, ειλικρίνεια, εντιμότητα και αγάπη για τον τόπο μας.
Ζητάμε επισήμως πλέον την ψήφο σας, να αγωνιστούμε για σοβαρότερα πράγματα κι΄ από καλύτερες θέσεις για να πάει η ζωή μας ΑΛΛΙΩΣ.
Το επόμενο διάστημα με την ανακήρυξη του Συνδυασμού υποψηφίων συμβούλων κοινότητας από το Πρωτοδικείο Αγρινίου, θα παρουσιαστούν επίσημα οι προγραμματικές θέσεις και ο Συνδυασμός μας συνολικά.

Καινούργιο 5-5-2019
Εμείς ΕπιΜένουμε Καινούργιο
…γιατί οι Άνθρωποι κάνουν τις Κοινότητες!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ