Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

Ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία το «Ανυπότακτο Αγρίνιο»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ
Το Ανυπότακτο Αγρίνιο ξεκινάει την προεκλογική περίοδο της συμμετοχής του στις τοπικές δημοτικές εκλογές με μια συζήτηση-παρουσίαση για το παρελθόν και το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης και καλεί όλους τους κατοίκους του... Δήμου Αγρινίου, να συνδιαμορφώσουν με τις θέσεις και τις απόψεις τους τα νέα προγραμματικά προτάγματα της παράταξης και με την παρουσία τους να δηλώσουν τη στήριξή τους στο σχήμα και για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο. 
Στοχεύουμε και υπερασπιζόμαστε μια ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ και ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ αυτοδιοίκηση, στην οποία οι ανάγκες των δημοτών θα καθορίζουν τις πολιτικές επιλογές της Δημοτικής αρχής και όχι οι πολιτικές επιλογές της τοπικής διοίκησης τις ανάγκες της κοινωνίας. 

Θέμα της συζήτησης θα είναι: «Για μια ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ αυτοδιοίκηση | Από τον «Ποσειδώνα» στον «Κλεισθένη». 

Εισηγητές στη συζήτηση αυτή θα είναι ο συγγραφέας Γιώργος Λιερός και ο ιστορικός του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννης Σκαλιδάκης. 
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Αναστασιάδη 3 | πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας). 
Ταυτόχρονα στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το ημερολόγιο που εξέδωσε η παράταξη για το 2019 και αφορά στην ιστορική αυτοδιοικητική πραγματικότητα που έζησε η πόλη και οι δημότες της αμέσως μετά την απελευθέρωσή της από τον ΕΛΑΣ το 1944.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ