Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Π. Καρατσόλης: "Να διαμορφώσουμε τη δημοτική παράταξη που τόσο έχει ανάγκη ο υγιής δημοκρατικός κόσμος του δήμου Μεσολογγίου

Μια μαύρη σελίδα στην πολιτική ιστορία του Μεσολογγίου γράφεται…
Σχεδόν δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση στον τόπο μας, ο ευρύτερος δημοκρατικός – προοδευτικός κόσμος... κινδυνεύει να μείνει χωρίς πολιτική έκφραση.
Μια εξέλιξη που δεν είναι καθόλου φυσιολογική, αφού εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να είναι υπαρκτά και δρώντα τα πρόσωπα με αυτοδιοικητική εμπειρία, τα οποία θέλουν και μπορούν να στελεχώσουν μια δημοτική παράταξη η οποία μπορεί να δώσει με επιτυχία τη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.
Είμαι ένας από εκείνους που ως δημοτικός σύμβουλος, έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια για να συγκροτηθεί μια μεγάλη ενωτική αυτοδιοικητική παράταξη στο Δήμο Μεσολογγίου.
Αρχικά με το συνάδελφο Π. Παπαδόπουλο και την «Κοινωνία μπροστά».
Ακολούθως ανέμενα με θετική διάθεση τις πρωτοβουλίες του για πρώτη φορά «παρόντος» στα δημοτικά μας πράγματα, Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, που όμως φαίνεται πως χάθηκαν μεταξύ Αθήνας και Μεσολογγίου.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέλαβα προσωπικά την πρωτοβουλία για να μην καταστεί ο δημοκρατικός κόσμος έρμαιο των δύο εκδοχών της δεξιάς που ανταγωνίζονται στον τόπο μας.
Για να ξεφύγουμε από το ψεύτικο δίλημμα σκληρή δεξιά και ακροδεξιά ή λάιτ δεξιά.
Για να υπάρξει επόμενη μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες στο Δήμο Μεσολογγίου.
Συνεχίζω αυτή την προσπάθεια και για ύστατη φορά απευθύνομαι δημοσίως σε ορισμένους πολιτικούς – κομματικούς παράγοντες της πόλης μας.
Σταματήστε τις μεθοδεύσεις και τα παρασκηνιακά παιχνίδια που κουβαλούν νερό στο μύλο της δεξιάς.
Ελάτε έστω και τώρα να διαμορφώσουμε τη δημοτική παράταξη που τόσο έχει ανάγκη ο υγιής δημοκρατικός κόσμος του δήμου μας.
Δεν επιζητώ τη βοήθεια σας. Απαιτούμε να μην μας βάζετε διαρκώς «τρικλοποδιές».
Παντελής Καρατσόλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ