Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Μαθητική πορεία στο Αγρίνιο ενάντια στο νόμο Γαβρόγλου (φωτο)

Πορεία πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μαθητές λυκείων και Γυμνασίων του Αγρινίου, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης ενάντια στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου για τις αλλαγές στο λύκειο.
Οι κινητοποιήσεις περιλαμβάνουν καταλήψεις και πορείες διαμαρτυρίας σε... διάφορες περιοχές της χώρας.
Στο Αγρίνιο, υπό κατάληψη τελούν το 1ο, 20, και 5ο λύκειο Αγρινίου.
Περίπου εκατό μαθητές πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργείου και του υπουργού.
Ζητούν, να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, να μην καλούνται οι μαθητές να κάνουν μηχανογραφικό από τη Β’ Λυκείου, «με το μαχαίρι στο λαιμό και με λιγότερες επιλογές».
Ακόμη, το ποσοστό 10% της εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να παραμείνει επ’ αόριστον και να ισχύσει και για τα υπόλοιπα τμήματα ΤΕΙ που συγχωνεύτηκαν με ΑΕΙ.

Για περισσότερο φωτορεπορταζ εδώ 
Για το ίδιο θέμα δείτε Λύκειο Γαβαλούς - κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ