Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Δημάρχων Αγρινίου και Μεσολογγίου για το Πανεπιστήμιο

Στο Μεσολόγγι συναντήθηκαν χθες ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, με τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Νίκο Καραπάνο, σχετικά με τις εξελίξει γύρω από... το Πανεπιστήμιο.
Σημειώνεται μάλιστα ότι η συνάντηση γνωστοποιήθηκε μέσω του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπακτίας, Ντίνου Τσουκαλά, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτηση του στο facebook:
«Συναντηθήκαμε σήμερα στο Μεσολόγγι με τους Δημάρχους Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο και Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, καθώς και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Αποστόλης Παπαϊωάννου. Θέμα της συνάντησης μας, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από μεταξύ μας συνεννόηση, το κοινό μας αίτημα για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, με έδρα στην Αιτωλοακαρνανία και Σχολές και στις 3 πόλεις!! Ένα δίκαιο αίτημα που θα επηρεάσει καταλυτικά την αναπτυξιακή προοπτική των Δήμων μας και για το οποίο θα παλέψουμε από κοινού και συντονισμένα»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ