Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας: «Στηρίζουμε την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Καμμένο»

Οι δημοκρατικές διαδικασίες της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» ανέδειξαν ομόφωνα τον Σταύρο Καμμένο ως υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου.
Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και όλες οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου και των δημοτικών ενοτήτων, διαψεύδοντας τις «φήμες» που... διασπείρονται από κάποιους που ανησυχούν με το νέο ξεκίνημα της παράταξης και προσπαθούν να ψαρέψουν σε θολά νερά, διατρανώνουν την ομόφωνη απόφαση τους να στηρίξουν με την συμμετοχή μελών και στελεχών τους την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» και τον επικεφαλής Σταύρο Καμμένο.
Η συμμετοχή μας στη συγκρότηση και λειτουργία της μεγάλης, ενωτικής, προοδευτικής, δημοτικής παράταξης είναι συνεπής και συνεχής από την ίδρυσή της και δεν υπόκειται σε προεκλογικούς τυχοδιωκτικούς σχεδιασμούς.
Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες να συστρατευτούν στην προσπάθεια να απαλλαγούμε από τον πιο αποτυχημένο Δήμαρχο που πέρασε στην ιστορία της πόλης μας.
Τους καλούμε παράλληλα να μην επιτρέψουν με την ψήφο τους να «αναστηθούν» πρόσωπα και δυνάμεις που δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και αποδοκιμάστηκαν από το λαό του Αγρινίου.
Ήρθε η ώρα ο δήμος μας να γυρίσει σελίδα. Να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με όραμα, σχέδιο, εμπειρία και διάθεση για δημιουργία να χτίσουν μαζί με όλους τους συμπολίτες μας το Αγρίνιο του αύριο.

Σήμερα υπάρχει μόνο ΜΙΑ επιλογή.

Στηρίζουμε την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ