Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

8 Μάρτη: Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Οι γυναίκες της αυτοδιοικητικής παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, στηρίζουμε με τη στάση ζωής μας τη συλλογική φωνή όλων των γυναικών για ουσιαστική ισότητα και εξάλειψη των διακρίσεων λόγω φύλου στην οικογένεια, στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην κοινωνία.
Τα θλιβερά γεγονότα σε Ρόδο και...
Κέρκυρα, που έχασαν με ειδεχθή τρόπο τη ζωή τους δυο νέα κορίτσια,καταδεικνύουν πόσο πίσω ακόμη ως κοινωνία είμαστε.
Ας αγωνιστούμε, όλοι και όλες για την ουσιαστική εφαρμογή της ισότητας των φύλων, για επαγγελματική και προσωπική ζωή με έμπρακτο σεβασμό στην ελευθερία επιλογών, για την άρση των στερεοτύπων, για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες και έμφυλη βία, με κοινωνική δικαιοσύνη για όλες και όλους.
Για εμάς, η μάχη και στο επίπεδο του δήμου μας για προστασία της μητρότητας, για δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία, για στήριξη των κακοποιημένων γυναικών αλλά και των θεσμών της οικογένειας, για ίσες ευκαιρίες στην εργασία και ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, για παιδικές κατασκηνώσεις και ασφαλείς παιδικές χαρές και για κατάργηση της ενδοοικογενειακής βίας θα είναι καθημερινή.
Η περσινή γυναικεία απεργία στην Ισπανία στις 8 Μάρτη, έβγαλε χιλιάδες γυναίκες σε διαδηλώσεις στο δρόμο με κεντρικό σύνθημα «Αν σταματήσουμε εμείς, σταματά να γυρίζει ο κόσμος».
Φέτος, στηρίζουμε σε κοινή δράση με εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη, την Παγκόσμια Φεμινιστική Απεργία και την ελληνική συμμετοχή σ’αυτή, με συγκέντρωση την Παρασκευή 8 Μάρτη 2019 στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ